Oyunlarda kendin yaparsan var evet. PC ısınması için ve sistemden eğer tiz ses çıkıyorsa azalmat için birebir
Diğer türlü AMD ayarlarının tozlu sayfalarında duruyor.
Benim başından beri demek istediğim şu: Bu teknoloji oyuna gömülü olsa bile, diyelim ki FSR 3 destekli oyunda FSR 3 ve FG teknolojisini açtın. FPS 70ken 140 oldu. Aynı şeyi AFMF de yapıyor. Gene, bu sefer MSI Afterburner değerleri görüyorsun, ama oyun 140 FPS gibi değil, %1 Low değerlerindeki hissi veriyor. Bu değer 60 mı o FPS hissini veriyor, yani ilk başta FSR 3 ve FG oyuna entegreli olsa bile hiçbir işe yaramıyor. Aynı AFMF gibi oluyor. Sonra, RTSS diye bir program ile aldığın FPS değerine 10 altını girdiğin zaman FPS bu sefer 130 oluyor. %1 Low ise 90 veya 110 oluyor. İşte o zaman oyun o FPS hissini ve akıcılığını veriyor. Eğer bu olmasaydı, FSR 3 ve FG şu anda iyi değil.
1 Low aslında farkı bir olay ama, bunda FPS kilidi koyduğun zaman çok daha yükseğe çıkıyor ve oyun akıcı oluyor.
Bunun için ben bunu söyledim.
Zaten DLSS 3 ve FG 3 aynı oyunda test edildi.
FSR 3 ve FG açıkken 50 FPS olan 1 Low değeri,
DLSS 3 ve FG açıkken 90 FPS aldı ve oyun NVIDIA tarafında çok daha akıcı oldu.
FPS artıyorsa oyun akıcı olmak zorunda zaten. Amaç bu, FSR 3 yazılım bazlı olduğu için dezavantajı çok.