AFMF NVIDIA GPU ile kullanılır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, laptopumun 780M onboard GPU'su ve harici olarak RTX 4060 ekran kartı var. NVIDIA GPU ile oyun oynarken AFMF 2 kullanabilme imkanım var mı? Varsa nasıl yapabilirim? Laptopta MUX switch mevcut.

Evet var ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. Bazı oyunlarda mesela Tsushima'da DLSS + AMD FG kullanabildiğini biliyorum yanılıyor olabilirim.

İstersen Loseless Scaling dene. Sadece Frame Generation özelliğini aç. İsmi LSFG 2.3.

Ben her oyunu X3 modda oynuyorum, 165 FPS veriyor her oyunda. Bir sorun görmedim.

İstersen sen X2 modunu dene.

Arkadaşlar merhaba, laptopumun 780M onboard GPU'su ve harici olarak RTX 4060 ekran kartı var. NVIDIA GPU ile oyun oynarken AFMF 2 kullanabilme imkanım var mı? Varsa nasıl yapabilirim? Laptopta MUX switch mevcut.

Kullanabileceğinizi sanmıyorum hocam otomatik olarak dahili GPU kullanmak ister diye düşünüyorum. Loosless scaling benzeri uygulamalar bu işi görüyor sanırım tam bilgim yok maalesef.

İstersen Loseless Scaling dene. Sadece Frame Generation özelliğini aç. İsmi LSFG 2.3.

Ben her oyunu X3 modda oynuyorum, 165 FPS veriyor her oyunda. Bir sorun görmedim.

İstersen sen X2 modunu dene.
Ben afmf 2'yi denemek, test etmek istiyorum açıkçası. Hatta mümkün olursa dlss ile beraber afmf kullanıp daha yüksek fps alabilir miyim onu da merak ediyorum

Ben afmf 2'yi denemek, test etmek istiyorum açıkçası. Hatta mümkün olursa dlss ile beraber afmf kullanıp daha yüksek fps alabilir miyim onu da merak ediyorum
Hocam öncelikle benim dediğim şey, DLSS gibi çözünürlük düşürmüyor. Direkt kare artırma teknolojisi.

Mesela bir oyunda 60 alıyorsan 120 ya da 180'e kadar çıkartabiliyorsun.

AMFM 2 AMD ayarlarında açılan bir teknoloji bir de. Öyle Nvidia kartlarda kullanılabilecek bir şey değil diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı