Afrika örgüsü saç modelini nerede yaptırabilirim?

Daha fazla  
Arkadaşlar Afrika örgüsü saç modeli yaptırmayı düşünüyorumda nerede yaptırabilirim? Erkek olan birine yakısır mı sizce? Ve toplum içinde kötü duruma düşer miyim?

26ADB62B-0E4C-4965-8310-B2B7EA08A262.jpeg

Bahsettiğim model bu.

Arkadaşlar Afrika örgüsü saç modeli yaptırmayı düşünüyorumda nerede yaptırabilirim? Erkek olan birine yakısır mı sizce? Ve toplum içinde kötü duruma düşer miyim?

Eki Görüntüle 1469350

Bahsettiğim model bu.
Erkek olan birine bence yakışmaz, ancak seçim sizin ona bir şey demiyorum kesinlikle. Ve son sorunuzun cevabı da bence evet. Nerede yaptırabileceğinizi bilmiyorum sadece son iki sorunuzu cevaplamak için sadece.

Yaptırmayın hocam dayanılmaz bir acısı var acısı geçiyor kaşıntısı başlıyor 3 ay güzel şekil gözükeceğim diye 1 haftanız zehir oluyor 4. gündeyim ve saçı komple kökten kesmemek için kendimi çok zor tutuyorum(acılar her geçen gün hafifliyor)

Ketoral diye bir şampuan var alıyorsunuz tasa döküyorsunuz üstüne su döküp köpürtüyorsunuz sonra başınızdan aşağı döküp 10-15 dakika bekliyorsunuz sonra su ile duruluyorsunuz sabah akşam yapın bunu kaşıntılar geçiyor ve artık saçlarınızı kullanmaya başlıyorsunuz ama kaşıntı olduğunda ve siz kaşıdıkça örgü bozuluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı