Afrin’de binası ateşe verilen Türk STE elektrik dağıtım şirketi indirime gitti

Ekran Alıntısı.PNG

Akıl sağlığını kaybet.

Bu STE elektrik dağıtım şirketine Türk firması diyorlar ama gördüğüm kadarı ile Kilis'te kurulması dışın da Türkiye ile bir bağlantısı yok firmanın. Firmanın kurucuları 3 Suriyeli zaten.

Afrin'de elektrik dağıtımı yapan bir firma sadece. Ne kadar zam yapar ne kadar indirim yapar. Binalarını mı yakarlar direklerini mi sökerler bize ne bunlardan?

Elektiriği Türkiye'den para ile alıp orada para ile satan aracı bir kuruluş sadece. Geriye dönük haberlere baktım 2021 yılın da 2 yıllık lisans almış bizden elektirik almak için.

Not: Ayrıca bu yakma yıkma ve yağma olayları ile ilgili bir provakasyon olduğu şüphesi varmış. Tam bizim Suriye operasyonu öncesi yüzleri maskeli profesyonel gibi kişiler ansısızın milleti gazlayıp sağı solu yaktırıyor ve Türkiye Suriye'den çekil sloganı atıyor 3-5 kişi bunu da hemen bütün basına veriyorlar. Normal şeyler değil olanlar açıkçası. Çünkü adamlar zam olayını Şubat ayında yapmış deniyor! 4 ay sonra mı zam akıllarına gelmiş.

1654379173739.png

Bu Arap sevgisi nereden geliyor anlamadım, bu adamlar ile bizim alakamız nedir? ülkemiz laik olmasına rağmen, ülkemizin çoğunluğu Müslüman diye kardeşimiz falan mı oluyor ne alakası var onuda anlamadım, yani ben Arapları neden memnun etmek için çalışıyorum onu anlamıyorum. Tarihimizde kaç kez bizi sattılar ancak buna rağmen hala bu adamları seviyorlar, şahsen bu saatten sonra din kardeşimiz diyen gitsin evinde baksın, ben kabul etmiyorum kontrolsüz ve şartsız yabancı uyruklu istemiyorum.

Bu Arap sevgisi nereden geliyor anlamadım, bu adamlar ile bizim alakamız nedir? ülkemiz laik olmasına rağmen, ülkemizin çoğunluğu Müslüman diye kardeşimiz falan mı oluyor ne alakası var onuda anlamadım, yani ben Arapları neden memnun etmek için çalışıyorum onu anlamıyorum. Tarihimizde kaç kez bizi sattılar ancak buna rağmen hala bu adamları seviyorlar, şahsen bu saatten sonra din kardeşimiz diyen gitsin evinde baksın, ben kabul etmiyorum kontrolsüz ve şartsız yabancı uyruklu istemiyorum.

Konunun Müslümanlık veya laiklik ile ne alakası var?

Olay zaten Suriye'de geçiyor. Elektiriği alan firmanın sahipleri Suriyeli. Yanan yer Suriye'de yakanlar Suriyeli. Bizimle en ufak bir alakası flan yok.

Türkiye STE elektirik dağıtım firmasına parasıyla elektirik satıyor sadece.

Olay zaten Suriye'de geçiyor. Elektiriği alan firmanın sahipleri Suriyeli. Yanan yer Suriye'de yakanlar Suriyeli. Bizimle en ufak bir alakası flan yok.
Konudan bağımsız bir yorum, sadece isyanını dile getirmiş.

Ben de böyle bir harekette mantık aramıyorum.
Ekonomiye yük, karşılıksız yatırım, dışarıya para akışı oluyor, demografık yapı bozuluyor, artan suç oranı... sayacak çok şey vardır dâhâ.
Belki ileri karakol görevi yaparlar.

Türkiye STE elektirik dağıtım firmasına parasıyla elektirik satıyor sadece.
Hani sen Türkiyede yaşıyorsun ya bir de senden başkası bu adamları almıyor ya ondan dedim mesajımı tekrar dikkatli şekilde okuyun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı