T TheeEmre Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #1 Hangisiyle çıkartmam lazım? Instagram'a atacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023
Çözüm T T TheeEmre 1 Ağustos 2023 ardanoir dedi: Hocam son çare bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adobe After Effects'deki render ayarlarını keşke daha detaylı ve kolay yapsa. Genişletmek için tıkla... ardanoir dedi: Maalesef hocam Adobe'nin yanlış kararları insanları böyle uğraştırıyor. Umarım düzgün export almayı bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam son çare Media encoder indiriyorum. ardanoir dedi: Maalesef hocam Adobe'nin yanlış kararları insanları böyle uğraştırıyor. Umarım düzgün export almayı bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Media endocerdan çözdüm sağ olun her şey için.
ardanoir dedi: Hocam son çare bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adobe After Effects'deki render ayarlarını keşke daha detaylı ve kolay yapsa. Genişletmek için tıkla... ardanoir dedi: Maalesef hocam Adobe'nin yanlış kararları insanları böyle uğraştırıyor. Umarım düzgün export almayı bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam son çare Media encoder indiriyorum. ardanoir dedi: Maalesef hocam Adobe'nin yanlış kararları insanları böyle uğraştırıyor. Umarım düzgün export almayı bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam Media endocerdan çözdüm sağ olun her şey için.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2023 #2 TheeEmre dedi: Eki Görüntüle 1885711 Hangisiyle çıkartmam lazım? Instagram'a atacağım. Genişletmek için tıkla... H264 olarak exportlayın. Artı 0 Eksi
TheeEmre dedi: Eki Görüntüle 1885711 Hangisiyle çıkartmam lazım? Instagram'a atacağım. Genişletmek için tıkla... H264 olarak exportlayın.
KS KS T TheeEmre Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #3 ardanoir dedi: H264 olarak exportlayın. Genişletmek için tıkla... Kral sağ ol ama H264 yok. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2023 #4 TheeEmre dedi: Kral sağ ol ama H264 yok. Genişletmek için tıkla... K-Lite Codec Pack Full Bunu indirip kurun, sorun ortadan kalkacaktır. H264 export seçeneği gelecektir. Artı 0 Eksi
TheeEmre dedi: Kral sağ ol ama H264 yok. Genişletmek için tıkla... K-Lite Codec Pack Full Bunu indirip kurun, sorun ortadan kalkacaktır. H264 export seçeneği gelecektir.
KS KS T TheeEmre Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #5 ardanoir dedi: K-Lite Codec Pack Full Bunu indirip kurun, sorun ortadan kalkacaktır. H264 export seçeneği gelecektir. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol hemen deniyorum. ardanoir dedi: K-Lite Codec Pack Full bunu indirip kurun, sorun ortadan kalkacaktır. H264 export seçeneği gelecektir. Genişletmek için tıkla... Kral kurdum ama hala gelmedi yanlış mı kurdum acaba? ardanoir dedi: K-Lite Codec Pack Full Bunu indirip kurun, sorun ortadan kalkacaktır. H264 export seçeneği gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
ardanoir dedi: K-Lite Codec Pack Full Bunu indirip kurun, sorun ortadan kalkacaktır. H264 export seçeneği gelecektir. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol hemen deniyorum. ardanoir dedi: K-Lite Codec Pack Full bunu indirip kurun, sorun ortadan kalkacaktır. H264 export seçeneği gelecektir. Genişletmek için tıkla... Kral kurdum ama hala gelmedi yanlış mı kurdum acaba? ardanoir dedi: K-Lite Codec Pack Full Bunu indirip kurun, sorun ortadan kalkacaktır. H264 export seçeneği gelecektir. Genişletmek için tıkla... Hala aynı.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2023 #6 Bu videodakileri deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu videodakileri deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS T TheeEmre Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #7 ardanoir dedi: Bu videodakileri deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam media encouder mı indiricem şimdi Artı 0 Eksi
ardanoir dedi: Bu videodakileri deneyin hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... hocam media encouder mı indiricem şimdi
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2023 #8 TheeEmre dedi: Hocam Media encouder mı indireceğim şimdi Genişletmek için tıkla... Hocam son çare bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adobe After Effects'deki render ayarlarını keşke daha detaylı ve kolay yapsa. Artı 0 Eksi
TheeEmre dedi: Hocam Media encouder mı indireceğim şimdi Genişletmek için tıkla... Hocam son çare bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adobe After Effects'deki render ayarlarını keşke daha detaylı ve kolay yapsa.
KS KS T TheeEmre Centipat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 47 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2023 #9 ardanoir dedi: Hocam son çare bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adobe After Effects'deki render ayarlarını keşke daha detaylı ve kolay yapsa. Genişletmek için tıkla... Hocam orada da H264 yok. Yardımların için çok sağ ol. Zahmet ettin ama hiçbiri olmadı sağlık olsun. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
ardanoir dedi: Hocam son çare bunu deneyin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Adobe After Effects'deki render ayarlarını keşke daha detaylı ve kolay yapsa. Genişletmek için tıkla... Hocam orada da H264 yok. Yardımların için çok sağ ol. Zahmet ettin ama hiçbiri olmadı sağlık olsun.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 1 Ağustos 2023 #10 TheeEmre dedi: Hocam orada da H264 yok yardımların için çok sağ ol zahmet ettin ama hiçbiri olmadı sağlık olsun Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam Adobe'nin yanlış kararları insanları böyle uğraştırıyor. Umarım düzgün export almayı bulabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
TheeEmre dedi: Hocam orada da H264 yok yardımların için çok sağ ol zahmet ettin ama hiçbiri olmadı sağlık olsun Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam Adobe'nin yanlış kararları insanları böyle uğraştırıyor. Umarım düzgün export almayı bulabilirsiniz.