After Effects nasıl öğrenilir?

Glarious0

Hectopat
Reels'ta görüyorum, çok iyi edit yapıyorlar. Çoğu AE yapıyor ama ben hiç beceremiyorum. Nasıl öğrenebilirim? YouTube'dan falan baktım yani tam anlatmiyorlar. Discord sunucusun da falan öğrenebilir miyim ya da forum da yardım edebilen olur mu? En azından futbol editi yapsam kendi çapımda, yeter.

Reels'ta görüyorum, çok iyi edit yapıyorlar. Çoğu AE yapıyor ama ben hiç beceremiyorum. Nasıl öğrenebilirim? YouTube'dan falan baktım yani tam anlatmiyorlar. Discord sunucusun da falan öğrenebilir miyim ya da forum da yardım edebilen olur mu? En azından futbol editi yapsam kendi çapımda, yeter.

Kendi çapında ufak ufak işler yap YouTube'da bilgi kaynağı bol oradan takıldığın yeri arayıp bul 1 ay içinde orta seviyeye gelirsin yaptığın ufak ufak projelerle

YouTube onur naci öztürkler kanalından öğrenebilirsin. Bende sıfırdan Premiere Pro'yu o kanaldan öğrendim.

After Effects biraz profesyonel işi. Öğrenmen zor olur ama pratik yapa yapa öğrenebilirsin. Ben de öğrenirken biraz zorlandım. Hele hele bilgisayarın kötü ise çok daha zor oluyor. Sabır gerektiren bir iş. Youtube'dan editler izleyip aynılarını yapmaya çalışıyordum. Sürekli yeni pluginler kurup test ediyordum. Böyle böyle öğrendim şu an dediğin editleri yapabiliyorum. Öğrenme süren de sana göre değişir. 6 Ayda da öğrenebilirsin, 1 ayda da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı