Lucid rüya nasıl görülür?

Astral seyahat yapan var mı? Her zaman merak etmişimdir.
Hele o külliyen safsata. Kusura bakmayın. Yusuf Güney mi biri var çıkıp anlatıyor :) Yok uzaylılarla görüştüm şöyle böyle işte tehlikeli kafayı yersiniz :)

Astral yapan varsa bunu kanıtlaması çok zor olmasa gerek. Bu zamana kadar kanıtlayan görebildiniz mi? Yapan varsa belki 1 milyon dolar kazanabilir :)

Hele o külliyen safsata. Kusura bakmayın. Yusuf güney mi biri var çıkıp anlatıyor :) yok uzaylılarla görüştüm şöyle böyle işte tehlikeli kafayı yersiniz :)

Astral yapan varsa bunu kanıtlaması çok zor olmasa gerek. Bu zamana kadar kanıtlayan görebildiniz mi? Yapan varsa belki 1 milyon dolar kazanabilir :)

Hocam bana da inandırıcı gelmiyor ama yaptım diyenler neden yalan söylüyor? Ellerine bir şey mi geçiyor? O yüzden hep merak etmişimdir 😃

Hocam bana da inandırıcı gelmiyor ama yaptım diyenler neden yalan söylüyor? Ellerine bir şey mi geçiyor? O yüzden hep merak etmişimdir 😃
Kardeşim öyle yerler var ki X-Men okulu mu lan burası diyorsun :) İnsanları anlamayı ben çok zaman önce bıraktım.

Bazıları trollüyor. Zamanında amerikada şu uzaylılar yaptı diye tarlaya şekil çizenleri bilirsin. Onların amacı neydi belki eğlenmek :)

Rusyada da yapmışlar :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Göz renginizi değiştirin diyen bile var. Bunların videosunu çekiyorlar ciddi ciddi. Neydi bir adı vardı unuttum şimdi.

Buldum şöyle şeyler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı