Yalnız ben hala yapabilmiş değilim.
İkon uzantılarını metin belgesi olarak açıyorsunuz galiba@166079 Hocam sizin verdiğiniz dosyalar not defteri olarak açıldı ve karışık yazılar yazıyor.![]()
Tepki derken iyi anlamda.Tepki derken kötü bir şey söylemişim gibi oldu. Senin ellerine sağlık.
Malesef konuyu düzenleme seçeneği gitmiş.Teşekkür ediyorum. İkonları 512 bit derinliğinde upload ettim arkadaşlar. @Pantheon Düzenlersen sevinirim.
Karışık bir anlatım oldu acelem var kusura bakmayın, eğer yapamadıysanız uygun bir zamanda düzenlerim.
- Resource Tuner programını indirin. Sisteme kurun.
- Düzenlemek istediğiniz *.exe uzantılı dosyanın kopyasını masaüstüne alın. Hata yaparsanız sorumlusu değilim.
- Resource Tuner programını çalıştırın.
- Üst dosya bağlamında File>Open(Ctrl+O) kopyasını aldığınız uygulamayı seçin.
- Sol bağlamda "Icon Group" yazacaktır. Genişletin.
- "Icon group" altında ana ikon simgesini bulun.
- Sağ tık>Resource Tools>Add or Replace Icon within Icon Group sekmesi karşınıza gelecek.
- Sağ taraftan "Swap All" seçeneğini seçin.
- "Open" 'a basın. İndirdiğiniz ikonu seçin. "OK" 'a basın.
- Üst dosya bağlamında File>Save File As... seçin.
- Dosya adına düzenlediğiniz uygulamanın adını verin ve kaydedin.
- Düzenlenmiş uygulamayı orijinal dosya konumundaki uygulama ile değiştirebilirsiniz.
İkon uzantılarını metin belgesi olarak açıyorsunuz galiba![]()
Ellerinize sağlık. Her ne kadar uygulamayı başaramamış olsamda...![]()
Kısayolun simgesini değiştirdim ben sadece, gidip komple uygulamanın orjinal simgesini değiştirmedim.Ellerinize sağlık. Her ne kadar uygulamayı başaramamış olsamda...![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.