AfterBurner için Simge önerisi

Yalnız ben hala yapabilmiş değilim.
  1. Resource Tuner programını indirin. Sisteme kurun.
  2. Düzenlemek istediğiniz *.exe uzantılı dosyanın kopyasını masaüstüne alın. Hata yaparsanız sorumlusu değilim. :)
  3. Resource Tuner programını çalıştırın.
  4. Üst dosya bağlamında File>Open(Ctrl+O) kopyasını aldığınız uygulamayı seçin.
  5. Sol bağlamda "Icon Group" yazacaktır. Genişletin.
  6. "Icon group" altında ana ikon simgesini bulun.
  7. Sağ tık>Resource Tools>Add or Replace Icon within Icon Group sekmesi karşınıza gelecek.
  8. Sağ taraftan "Swap All" seçeneğini seçin.
  9. "Open" 'a basın. İndirdiğiniz ikonu seçin. "OK" 'a basın.
  10. Üst dosya bağlamında File>Save File As... seçin.
  11. Dosya adına düzenlediğiniz uygulamanın adını verin ve kaydedin.
  12. Düzenlenmiş uygulamayı orijinal dosya konumundaki uygulama ile değiştirebilirsiniz.
Karışık bir anlatım oldu acelem var kusura bakmayın, eğer yapamadıysanız uygun bir zamanda düzenlerim.

@166079 Hocam sizin verdiğiniz dosyalar not defteri olarak açıldı ve karışık yazılar yazıyor. :rolleyes:
İkon uzantılarını metin belgesi olarak açıyorsunuz galiba ;)

Son düzenleme:
  1. Resource Tuner programını indirin. Sisteme kurun.
  2. Düzenlemek istediğiniz *.exe uzantılı dosyanın kopyasını masaüstüne alın. Hata yaparsanız sorumlusu değilim. :)
  3. Resource Tuner programını çalıştırın.
  4. Üst dosya bağlamında File>Open(Ctrl+O) kopyasını aldığınız uygulamayı seçin.
  5. Sol bağlamda "Icon Group" yazacaktır. Genişletin.
  6. "Icon group" altında ana ikon simgesini bulun.
  7. Sağ tık>Resource Tools>Add or Replace Icon within Icon Group sekmesi karşınıza gelecek.
  8. Sağ taraftan "Swap All" seçeneğini seçin.
  9. "Open" 'a basın. İndirdiğiniz ikonu seçin. "OK" 'a basın.
  10. Üst dosya bağlamında File>Save File As... seçin.
  11. Dosya adına düzenlediğiniz uygulamanın adını verin ve kaydedin.
  12. Düzenlenmiş uygulamayı orijinal dosya konumundaki uygulama ile değiştirebilirsiniz.
Karışık bir anlatım oldu acelem var kusura bakmayın, eğer yapamadıysanız uygun bir zamanda düzenlerim.

İkon uzantılarını metin belgesi olarak açıyorsunuz galiba ;)

Sorunu hallettim hocam. Sağolun :)

Ellerinize sağlık. Her ne kadar uygulamayı başaramamış olsamda... :)

Hocam @HüseyinTymz arkadaşımızın paylaştığı linkte ikonlar var, onu indirip masaüstüne atın ve Afterburner'a sağ tıklayıp özelliklerden "simge değiştir" sekmesine tıklayarak attığınız ikonlardan istediğinizi seçebilirsiniz.

Ellerinize sağlık. Her ne kadar uygulamayı başaramamış olsamda... :)
Kısayolun simgesini değiştirdim ben sadece, gidip komple uygulamanın orjinal simgesini değiştirmedim.
Update yapınca değişir sanıyorum. Masaüstündeki kısayola sağ tıklayıp özellikler diyip, kısayol sekmesindeki simge değiştir butonu ile beğendiğiniz simgeyi seçin bu kadar.

2.png

Eski konuya rağbet olunca biraz uğraşayım dedim, bunları yaptım kenara attım. Biraz zaman geçtikten sonra tekrar baktım hoşuma gidince ekleyeyim dedim. Beğenen olursa indirebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı