AfterEffects Pluginlerini Premiere'de Kullanmak

Daryl1dx

Kilopat
Katılım
15 Kasım 2018
Mesajlar
2.943
Makaleler
1
Çözümler
19
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Konu başlığında da belirttiğim üzere After Effects üzerinde bulunun eklentileri nasıl Premiere için uyarlı nasıl yapabilirim? After Effects'de oluşturduğum efekti, plugin olarak Premiere'e atabilirmişim sanırım ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı acaba ?
 
Plugin desteğinin aynısı Premiere içinde olması gerekiyor. Hangi pluginler belirtin.
MotionBro Presets kurmuştum fakat olmadı. Plugini kurdum fakat dosyalarını tanıtırken hata verdi. Tekrar kurulum yapıyorum şuanda. Konu dışı ama bişey soracağım: AfterEffects kullanarak herhangi bir videonun istediğim kısmında yavaşlatma efekti "slow motion" yapabilirmiyim ? Örneğin elimde 20 saniyelik video var. Bu videonun 5 ila 7 saniyeleri arası yavaş çekim olacak, diğer kısmı ise normal "100" hızında olacak..
Plugin desteğinin aynısı Premiere içinde olması gerekiyor. Hangi pluginler belirtin.
Bir diğer demek istediğim şey bu işte. Yüklediğin eklentinin dosyalarını tanıtamıyorum programa. Burada "klasör arama" yeri yok..
Sorunumu kendi kendime çözdüm. İndirdiğim eklenti eski sürümmüş. Kendi sitesinden güncel sürümünü kurup işlemimi yapmaya çalıştıgım zaman sorunum düzledi. Ek olarak, konu açmak istemiyorum buna yardımcı olabilecek var mı acaba ?

" AfterEffects kullanarak herhangi bir videonun istediğim kısmında yavaşlatma efekti "slow motion" yapabilirmiyim ? Örneğin elimde 20 saniyelik video var. Bu videonun 5 ila 7 saniyeleri arası yavaş çekim olacak, diğer kısmı ise normal "100" hızında olacak.. "
 

Dosya Ekleri

  • ae.png
    ae.png
    32,7 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Motionbro presets kurmuştum fakat olmadı. Plugini kurdum fakat dosyalarını tanıtırken hata verdi. Tekrar kurulum yapıyorum şu anda. Konu dışı ama bir şey soracağım: Aftereffects kullanarak herhangi bir videonun istediğim kısmında yavaşlatma efekti "Slow Motion" yapabilir miyim? Örneğin elimde 20 saniyelik video var. Bu videonun 5 ila 7 saniyeleri arası yavaş çekim olacak, diğer kısmı ise normal "100" hızında olacak.

Bir diğer demek istediğim şey bu işte. Yüklediğin eklentinin dosyalarını tanıtamıyorum programa. Burada "klasör arama" yeri yok.
Sorunumu kendi kendime çözdüm. İndirdiğim eklenti eski sürümmüş. Kendi sitesinden güncel sürümünü kurup işlemimi yapmaya çalıştıgım zaman sorunum düzledi. Ek olarak, konu açmak istemiyorum buna yardımcı olabilecek var mı acaba?

" Aftereffects kullanarak herhangi bir videonun istediğim kısmında yavaşlatma efekti "Slow Motion" yapabilir miyim? Örneğin elimde 20 saniyelik video var. Bu videonun 5 ila 7 saniyeleri arası yavaş çekim olacak, diğer kısmı ise normal "100" hızında olacak. "

Evet dediğini yapabilirsin hatta oldukça kolay timewarp effectini uyguladıktan sonra keyframe olarak saniyeleri seçebilirsin hatta bu Keyframe'lere easy ease, easy in, easy out gibi efektleri dahi çok kolayca ekleyebilirsin limitin yok.
+ Olarak keyframe ile uğraşmak istemiyorum dersen klibini Premiere Pro ile açıp istediğin zaman ayarını yapıp dynamic link sayesinde Ae'de projene devam edebilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı