Arkadaşlar anlık olarak ağ durumunu izleyeceğim ek program arıyorum. Yani örnek olarak anlık ping, paket kaybı vb şeyleri gösterecek. Oyun oynayanlar PUBG Lite'da var. Onun tarzında bir şey arıyorum.
Ekleme de yapayım. Benim modemde snR değerlerini göstermiyor. Bunu da görebileceğimiz bir ek program var mı?
Oyunlarda bazen benim şüphelendiğim pinglenmeler sebepsiz buglanmalar oluyor. Bunlar oyun içi sıkıntı diye düşünürken bazen öyle olmadığını anlıyorum. Ağdaki dalgalanmalar vs hepsini görüp ona göre işlem yapacam. Amacım tamamen bu çünkü bugün ben ve ailem dahil kimse internete girmemesine rağmen kardeşim bişey mi indiriyon diye sormuştu. En azından nereden kaynaklı olduğunu hemen keşfetmek için istiyorum
Tanıtım : GlassWire, ağ aktivitenizi anlık olarak grafiksel bir arayüzle göstererek internet trafiğinizi izlemenizi sağlar. Program sayesinde trafiğinizdeki anormal aktiviteleri görebilirsiniz. Bu şekilde saldırı veya zararlı bir yazılım şüphesiyle gerekli önlemleri almanıza imkan verir...
Komple ağ trafiğini izleyebilirsin bu proğramı online oyun oynayanlar keylogger korkusuyla takip ediyor. Aynı zamanda Bilgi işlemciler kimin nereye girdiğini kullandıkları şifreleri neler yazıştıklarını takip dahi edebiliyorlar. Ama pro düzeyde eğitim ve network bilgisi de gerekiyor.