Ağ Durumunu Takip Edebileceğim Program

danger1905

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar anlık olarak ağ durumunu izleyeceğim ek program arıyorum. Yani örnek olarak anlık ping, paket kaybı vb şeyleri gösterecek. Oyun oynayanlar PUBG Lite'da var. Onun tarzında bir şey arıyorum.

Ekleme de yapayım. Benim modemde snR değerlerini göstermiyor. Bunu da görebileceğimiz bir ek program var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Wireshark proğramı ağ trafiğini izleyebileceğin bir proğram. ağ trafiğini neden takip etmek istediğini paylaşırmısın ona göre yardımcı olayım sana.

Oyunlarda bazen benim şüphelendiğim pinglenmeler sebepsiz buglanmalar oluyor. Bunlar oyun içi sıkıntı diye düşünürken bazen öyle olmadığını anlıyorum. Ağdaki dalgalanmalar vs hepsini görüp ona göre işlem yapacam. Amacım tamamen bu çünkü bugün ben ve ailem dahil kimse internete girmemesine rağmen kardeşim bişey mi indiriyon diye sormuştu. En azından nereden kaynaklı olduğunu hemen keşfetmek için istiyorum :)

Wireshark proğramı ağ trafiğini izleyebileceğin bir proğram. ağ trafiğini neden takip etmek istediğini paylaşırmısın ona göre yardımcı olayım sana.

Program fena değilmiş. Hoşuma gitti ama bu sadece kendi bilgisayarımdakileri mi gösteriyor. Gene debi denicem.

Son düzenleme:
Biraz daha basitlik istiyorsan GlassWire kullanabilirsin.

Komple ağ trafiğini izleyebilirsin bu proğramı online oyun oynayanlar keylogger korkusuyla takip ediyor. Aynı zamanda Bilgi işlemciler kimin nereye girdiğini kullandıkları şifreleri neler yazıştıklarını takip dahi edebiliyorlar. Ama pro düzeyde eğitim ve network bilgisi de gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı