AG241QX Model Monitörün AG241QG4 Model Gözükmesi

Brvisatha

Kilopat
Katılım
27 Ekim 2017
Mesajlar
126
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben AG241QX Model bir monitöre sahibim ama her ismini gördüğümde AG241QG4 olarak bitiyor yani bir üst model. Bunun nedeni nedir ?
dd.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bildiğim sana özgü bir durum değil ... Peki o monitörü Nvidia ekran kartı ile mi kullanıyorsun ? Yani GSync teknolojisini yazılım üzerinden aktive ederek mi kullanıyorsun ... Ve Eğer öyle ise memnunmusun ? GSync olanı almaya gerek var mı sence ... Ben de monitör arıyorum da fikrini sorayım dedim ... Bu arada şöyle bir video var belki yardımı dokunur soruna :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Yani burada da senin söylediğin şekilde görünüyor ekranda ... Videonun başında ...
Bu arada tarihe dikkat etmemişim ya pardon ...
Bu arada G4 eki, 27 inch'lik versiyonunu ayırmak için kullanılıyor diyor yabancı bir forumda, yani ikisi de aynı monitör aslında ...
 
Son düzenleme:
Qx modeli freesync(144hz),Qg modeli ise gsync(165hz) uyumlu monitör modelleri. Gsync aktif edildiğinde freesync modeli de gsync modeliymiş gibi gözükür çünkü nvidia'nın onayladığı tam uyumluluk söz konusudur.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı