Bugün berbere gittim kasları aldırdım ağdayla bayağı kızardı sürekli böyle oluyor anlamadım gitti. Eve giderken başımı eğip gidiyorum dayak yemiş gibi duruyor sürekli kızarıyor. Bunun sebebi nedir nasıl geçiririm bilen var mı?
Bazı markaların ağda sonrası yağları var kullanabilirsiniz. Hiç yoksa bir miktar zeytinyağı işinizi görecektir. Yardımcı olabildiysem çözüldü olarak işaretlerseniz mutlu olurum
Bazı markaların ağda sonrası yağları var kullanabilirsiniz. Hiç yoksa bir miktar zeytinyağı işinizi görecektir. Yardımcı olabildiysem çözüldü olarak işaretlerseniz mutlu olurum
Berber ve kuaförler yaptıkları işin devamıyla asla ilgilenmiyorlar ben hep evde hallediyorum artık bu tür ihtiyacımı.
Ağdadan sonra ağda kalıntısı kalmaması için masaj yağı, ağda yağı gibi ürünler sürmelisin kızarıklık varsa da soğuk kompres yapmalısın ama sakın su değdirme tahriş yapıyor.
Çoğu krem de yakıyor.
En iyisi kızarıklık başlamadan ağdayı temizlemek..