Rehber Ağdaki Tüm Reklamları Engelleme

Nextdns yi tavsiye ederim. Hem reklam engelliyor hemde uygunsuz siteleri

Kral bilgi için teşekkürler deneyeceğim.

Nextdns yi tavsiye ederim. Hem reklam engelliyor hemde uygunsuz siteleri
Hocam NextDNS 300.000 sorguya kadar ücretsiz, gerisi ücretli. Ayrıca yine aynı şekilde AdGuard filtrelerini de kullanabiliyorsunuz. Açıklamasında da belirtildiği gibi AdGuardDNS'si DNS üzerinden engelleme için en uyumlu DNS. (Bunlar NextDNS'nin kendi sitesinde yazan bilgiler)

Yani kısaca zaten hem AdGuard DNS hem de NextDNS ücretli. Rehberimde ücretsiz bir şekilde olacağını anlattığım için AdGuard Public DNS filtrelerini kullandım. İsteyenler para vererek tabii ki de daha iyi bir şekilde koruma alabilir. Ayrıca NextDNS ile AdGuard DNS Private için ayda 300000 sorguya kadar ücretsiz.

@Zanterox
Görüşün için teşekkür ederim

Önbellek arttırma: DNS yanıtlarının performansını yükseltir ve ücretsiz plan kullananlar için DNS sorgularını azaltır.

NextDNS'te daha fazla filtre ve ayar mevcut Adguard nasıl daha iyi oluyor?

Önbellek arttırma: DNS yanıtlarının performansını yükseltir ve ücretsiz plan kullananlar için DNS sorgularını azaltır.

NextDNS'te daha fazla filtre ve ayar mevcut Adguard nasıl daha iyi oluyor?
Hocam azaltsa bile sonuçta yine belirli bir sınırı var. Tabii ki de o kadar çok internetle uğraşmıyorum diyenler kullanabilir.

NextDNS'de ayar olabilir. Zaten ben burada site engellemek veya güvenlik için DNS önermedim. Burada reklamları sınırsız ve en iyi bir şekilde engelleyebilmek için AdGuardDNS'yi önerdim.

Şahsen ben NextDNS'nin ücretsiz versiyonunu beğenmiyorum. Tek sıkıntısı sorgu, sorgu olmasa kullanır mıyım ? Kullanırım tabii ki de. Ama ben günümün 4 saatini internette dolaşarak geçirdiğimden dolayı haliyle sorgu sayısı da büyük oranda artıyor. Üstüne her reklam sayfası için de bir sorgu yaptığından dolayı haliyle sorgu sayısı yine artıyor.

Kafamın rahat edebilmesi için sınırsız olan AdGuard DNS kullanıyorum. Zaten biraz dikkatli olunursa internette büyük oranda tehlike ile karşılaşılmaz. Site engelleme gibi özellikler bana göre gereksiz, isteyenler yine araştırarak kullanabilir.

Hocam benim modemimin şifresi değişmiş. admin ve admin değil maalesef. Nasıl sifirlayabilirim? Telefon versem SMS gönderirler mi?

Hocam benim modemimin şifresi değişmiş. admin ve admin değil maalesef. Nasıl sifirlayabilirim? Telefon versem SMS gönderirler mi?
Hocam orayı sıfırlarsanız düzelir ama internetinizin kullanıcı adını ve şifresini bilmeniz lazım. Sıfırlarsanız tüm internetiniz de gidebilir. Bilgili arkadaşlar varsa yardım edebilirler.

OpenWrt üzerinden AdGuard DNS ve hesap açıp kullanabilirsiniz eğer OpenWrt varsa. 300.000 sorgu bir aileye ay boyunca yeterli bence.

NextDNS'te önbellek arttırmaydı herhalde yanlış hatırlamıyorsam. O ayarı açtığında alan adını önbelleğe alıyor. Aynı alan adını 20 kere engellese bile 1 sorgu hakkı gidiyor.

NextDNS sorgu hakkı biterse default ayarları döner, yine kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…