Rehber Ağdaki Tüm Reklamları Engelleme

Hocam demek istediğim şu; Ücretsiz bir şekilde AdguardDNS en iyi biçimde engelliyor. Zaten bu yüzden NextDNS de Adguard filtrelerini uygulama içine koyuyor. Site engellemek gibi işiniz yoksa (ki zaten neden olsun) para vermeyerek sınırsız bir şekilde reklam engelleyebilirsiniz. Site engellemek isterseniz buyrun NextDNS'yi kullanın.

AdBlock kullanıyorsunuz uyarısı yer miyim?
Eki Görüntüle 1796854
Hocam büyük ihtimalle bazı sitelerde yersiniz. Lakin galiba Aternos'un reklam engelleme sistemi bozuktu.

Eklentiyle beraber bilgisayarda kullanırsanız "Adguard Warning Removal" filtresi var. Onu açarak minimuma indirebilirsiniz.
Hıza etkisi var mı?
Kendi gözlemlerime göre aslında neredeyse hiç yok.

Yukarıdaki gibi bir site buldum. Ama ne kadar güvenilir bilemem.

Kaynak : Top 5 best free DNS Servers - Mar 2022

Hocalarım hala sorunsuz çalışmakta haberiniz olsun.

AdGuard UZANTISI ile beraber;

Sadece AdGuard DNS;

Uzantı daha iyi bir hal almış.

Hocam bu ayar TP-Link modemde olur mu? Eğer oluyorsa mesela yaptım diyelim. Bağlanan her cihazdamı reklam gelmez?

Hocam bu ayar TP-Link modemde olur mu? Eğer oluyorsa mesela yaptım diyelim. Bağlanan her cihazdamı reklam gelmez?
Eğer cihazda aksi bir ayar yoksa genel olarak gelmez, tabi bazı reklamları engelleyemiyor.
Ayrıca büyük ihtimalle olacaktır. Evde 3 modem var, biri TP-Link eski modemlerinden ama var, sizde de vardır büyük ihtimalle.

Eğer cihazda aksi bir ayar yoksa genel olarak gelmez, tabii bazı reklamları engelleyemiyor.
Ayrıca büyük ihtimalle olacaktır. Evde 3 modem var, biri TP-Link eski modemlerinden ama var, sizde de vardır büyük ihtimalle.

Şurası galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…