Age of Civilizations II Görüntü Hataları

hakan gölbek

Decapat
Katılım
16 Haziran 2019
Mesajlar
140
Merhaba arkadaşlar. Age of Civilization 2'de grafik sorunları yaşıyorum. Daha önce creck oynuyordum sonra dedim ben bu adamların emeğini niye çalıyorum dedim ve orijinal'e geçtim ama yine aynı sorunlar oldu. -_-
Oyunu Steam'den indirdim ve açtım ardından oyuna girdim ve durum yine aynı.

Şimdi nasıl hatalarmış onu yazayım:

1: Oyunda bazı barlar bulunuyor miktar seçmek için sağa sola oynatılarak kullanıyoruz. Sonra bildiğiniz gibi bir renk değişimi gözlenmeli ama bu olmuyor. Sayı değişiyor ama yine de görüntüde değişim yok.

2. Oyunda bir sekme açtığımda sekmenin arka planı şeffaf oluyor. Yani örnek verirsek bu yazıların arkasında bı renk olması gerekirken orası şeffaf.

3. Oyunda şehir sınırları bulanık ve olması gerektiğinden daha pixel.

Bunların çözümü nedir? Bir eksik yok ama hangi ayarları yapmalıyım? Bütün ayarlara baktım ama ilgili bir şey bulamadım.

Yardım ederseniz sevinirim.

Vaktim olunca fotoğrafta eklerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bu sorun mevcut. Özellikle ülkelerin sınırları hiç gözükmüyor. Ve şehirlerin üzerine basınca sınırları kayboluyor. Eskiden şehirlerin üzerine basınca etrafinda sari renkli cizgiler dönüyordu. Ama artık böyle olmuyor. Oyundan cidden hiç keyif alamıyorum. LÜTFEN BU KONU HAKKINDA BILGISI OLAN BIRI VARSA YARDIM ETSIN. OYUN GERCEKTEN HIC KEYIFLI DEIL BOYLE.
 
Sorun kesinlikle oyun dosyalarında değilmiş. Çünkü aynı oyun dosyalarını başka bir bilgisayarda çalıştırdım ve bir sıkıntı çıkmadı. Şehir sınırları, ülke sınırları gayet düzgün bi şekilde görülüyordu. Yakın zamanda sistemimi değiştirdim, yine aynı oyun dosyalarıyla yeni sistemimde çalıştırdım ve oyundaki şehir sınırları vb. düzeldi. Benim tahminim ekran kartıyla alakalı bir sıkıntı olabileceği yönünde.
Çözünürlük ayarlarını ve ölçek ayarlarını denedinizmi peki?
Evet denedim. Oyunda ne kadar ayar varsa hepsini denedim.
 
Bende de bu sorun mevcut. Özellikle ülkelerin sınırları hiç gözükmüyor. Ve şehirlerin üzerine basınca sınırları kayboluyor. Eskiden şehirlerin üzerine basınca etrafinda sari renkli cizgiler dönüyordu. Ama artık böyle olmuyor. Oyundan cidden hiç keyif alamıyorum. Lütfen bu konu hakkında bılgısı olan bırı varsa yardım etsin. Oyun gercekten hiç keyıflı değil boyle.

Oyun crack mi orijinal mi?
 

Geri
Yukarı