Normal zorluk çok kolay geldiği için orta zorlukta oynuyorum. Ama orta zorlukta da oyun çok zor gelmeye başladı. Birkaç video izledim oyun hakkında. Videolarda anlatılan oyun tarzını uyguluyorum fakat sonuç aynı hala. Şu şekilde oynuyorum: Oyuna başladığım an hemen 2 tane ev yapıyorum. Sonra koyun vs. ne varsa merkeze çekiyorum. Onları kesiyorum bir süre boyunca. 19 köylü olunca ise (beş tanesi odunculuk yapıyor, diğerleri ise tarım yapıyor) Feodal Çağ'a geçiyorum. Feodal Çağ'a geçtiğimde ise altına da biraz köylü veriyorum. Çit sur çekiyorum etrafa. Bunları yaparken ise rakip sürekli benden gelişmiş oluyor onu anlamadım. Mesela adam kale çağına geçiyor, ben o geçtikten 5-10 dakika sonra anca Kale Çağı'na geçiyorum. Rehber videolarında rakibi sürekli dürtmemiz söyleniyor. Bende sürekli asker basıp dürtüyorum fakat askerlerimin hepsi ölüyor. Sonra adam gelip bana saldırıp içimden geçiyor. Çit surlarında mantığını anlamadım. Zaten çok dayanıksızlar. Bu rehberlerden hiç bir şey anlamadım. Yardımcı olacak birisi var mı? Teşekkürler şimdiden.