Age of Empires IV Yayınlandı

Yıllarca internette dolaşan şu fotoğrafın da yalan olduğu açığa çıkmış oldu:

1503424427-age4et5.jpg
 
Bu orijinal mi? Belki böyle yapacaklardı ama fikirlerini değiştirmiş olabilirler. Eğer orijinalse tabii.
Çoğu insanın aklında modern bir oyun geleceği varsayımı yatıyordu. İlk oyun antik çağlarda geçiyordu. İkincisi orta çağ ve üçüncü oyun da yeni çağda geçiyordu. Haliyle ben de modern çağda geçen oyun gelmesini beklerdim. Belki de bir proje vardı ve iptal ettiler. Örneğin Doom 3 oyunundan sonra çok uzun bir süre yeni Doom oyunu gelmedi. Beklenen Doom 4 oyunu iptal edildi ve ekip dağıtıldı. 2016 yılında sadece Doom adında yeni bir ekiple ve farklı bir konsept ile geliştirilmiş çok farklı bir oyun çıkardılar. Benzer durum bunda da olmuş olabilir.
 
Evet dediğin doğru. Benim de aklımda hep modern çağ vardı. İlkokul yıllarımda da muhabbetini yapardık hatta. Birkaç arkadaşım da benim gibi strateji oyunu severdi. Muhtemelen modern çağ iptal edildi. Zaten bu seri orta çağ ile daha güzel. Fakat kim bilir, belki ilerleyen dönemler de modern çağ, uzay da geçen oyunları da çıkabilir.
 
Arkadaşım, indirim de bekleriz sorun değil.

Komik kısım burası Steam profilinde gözükmesi vs. için beklemek daha fazla para vermek tamamen saçmalık.

Daha düne kadar Game Pass yoktu. Bir şey çıktığında ve bu bizim ülkeye uygun olduğunda, hemen milliyetçi gibi ölümüne savunuyorsunuz.

Tabi ki savunucam yarın Game Pass'den daha ucuza oyun oynayabileciğim bir yer çıksın onu da savunurum. Amacım oyun oynayıp eğlenmek aynı oyunu bana çok daha ucuza oynatıyorsa savunmayıp da ne yapayım?

Adamlar herkes oyun oynayabilsin diye çalışıyor.

Çok güzel keşke daha fazla şirket bunun için çalışsa.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı