Paranız varsa Çin'den ticaret ile Rusya'ya savaş ilan ettirmesini isteyebilirsiniz.Rusya bana savaş açtı. Aşırı güçlü ve toprakları çok geniş. Rusya'yı fethetmek için taktik verir misiniz?
Cidden hocam. Şu efsanevi zorluk bile çok kolay olmaya başladı.Hangi tarihteki Rusya? Bu arada bir taktik vereyimRusya'ya sınırı olan devletlere az miktarda para teklif ederek karşılığında savaş açtırabilirsiniz, tabii güçlü olan devletlere. Oyundaki efsanevi zorluk bile zorlamıyor artık beni, yıllardır oynuyorum
![]()
Modern dünya rusyası. Çin ile dost medeniyetim.Hangi tarihteki Rusya? Bu arada bir taktik vereyimRusya'ya sınırı olan devletlere az miktarda para teklif ederek karşılığında savaş açtırabilirsiniz, tabii güçlü olan devletlere. Oyundaki efsanevi zorluk bile zorlamıyor artık beni, yıllardır oynuyorum
![]()
Direkt Çin'e ticaret talebi yollayın hocam.Modern dünya rusyası. Çin ile dost medeniyetim.
Modern dünya Rusya'sı. Çin ile dost medeniyetim.
Kolaymış o zaman oyun.Dost olma olmama gibi bir durum yok hocam, ticaret yapacaksınız sadeceSiz para vereceksiniz az bir şey, karşılığında savaş açmasını isteyeceksiniz, kabul ediyorlar zaten.
Biraz bug sayılabilir ama o özellik. Sonuçta hiç para vermeden de kabul ediyorlar.Kolaymış o zaman oyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.