Age of History 3 alınır mı?

Evet bende tam olarak bunu merak ediyordum işte HOI4 de 100 saat daha oynayıp acemi gibi hissedip Rusya'yı bile zor yenmektense AoH3'te 7-8 saatte alışıp tüm dünyayı fetih etmek istiyorum alışması kolaysa alacağım AoH3.

Sayı savaştırmaktan daha fazlası çünkü hocam HOI4 tek tank birliği ile 30 Rus birliğine overrun attığımı bilirim ben olay biraz template lojistik bilgisinde bitiyor biraz emek vermeniz şart sonrası yağ gibi.

Peki oyunu rehber videosu falan izlemeden öğrenmeye çalışsam öğrenebilir miyim veya ne kadar sürede kavrarım oyunu? Eğer şöyle bir 2-3 saatte mantığını anlayıp mekanikleri öğrenebileceksem AoH3 almayacağım boşu boşuna. Rehber videoları izlemek çok sıkıyor beni.

Multi videolarını izle hem eğlenirsin hem de template lojistik bağlamayı vs öğrenirsin rehber videolarına bende hiçbirzaman alışamadım daha sonrasında gördüğün başlangıç makrolarını vs kopyala yapıştır yapacaksın kendine sonrasında zaten kendi makron oluşuyor yavaştan.

Benim de şu an elimde PC olmadığı için (geçen seneden beri yok) telefonda oynamak istiyorum bunu daha önce EU4, HOI4, vic2-3, steallaris, ck 2-3 oynadım ve onlar mikro şeyler içerdiğinden dolayı çok zevkliydi basit değildi yani sadece harita boyamak değil yönetmen gereken ve ugrasman gereken bir sürü mekanik vardı ayrıca oyun tarihsel olarak akıyor Event'ler ve görevler benim için çok önemliydi çünkü yol haritası oluşturuyor. İşin özü AoH3 bu oyunlar kadar derin değil bence biraz daha bekle EU5 duyurusu yapıldı Türkçe olarak geliyor ama DLC politikası saydığım oyunlar için çok sıkıntılı 1 DLC fiyatı AoH3 fiyatı yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı