Age of History 3 alınır mı?

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar zamanında Age of History 2'yi modlayarak falan çok oynadım. Yani zamanında dediğim bir 4-5 sene geçti üstünden ve çok severek oynamıştım o zaman yaşım biraz daha küçük olduğu için diğer strateji oyunları beni pek fazla çekmiyordu içine. Steam'de gezinirken 3. oyunun çıktığını gördüm HOI4'e de sahibim birkaç kez oynamak için girdim fakat 2 dk sonra canım istemeyip çıktım. Hangisi daha iyidir? Açısından değil de hangisini oynamak bana daha çok zevk verir sizce HOI4 mü yoksa Age of History 3 mü? Bu arada Age of 3'e neler getirdiler 2'den farklı olarak?

HOI4'ün üzerine hiçbir AoH oyunu çıkamaz hocam ben zamanında AoH2'yi çok cuzi bir miktara almıştım hatırlamıyorum ama 20 TL gibi bir şeydi sanırım fiyat aynı kalsa değerdi fakat AoH3'te olsa 200 TL'ye değeceğni düşünmüyorum HOI4'e mod kurarak oradan alacağınız zevkin 10 katını alırsınız emin olun.Fark olarakta emin değilim fakat eu4 gibi oldu sanırım

Arkadaşlar zamanında Age of History 2'yi modlayarak falan çok oynadım. Yani zamanında dediğim bir 4-5 sene geçti üstünden ve çok severek oynamıştım o zaman yaşım biraz daha küçük olduğu için diğer strateji oyunları beni pek fazla çekmiyordu içine. Steam'de gezinirken 3. oyunun çıktığını gördüm HOI4'e de sahibim birkaç kez oynamak için girdim fakat 2 dk sonra canım istemeyip çıktım. Hangisi daha iyidir? Açısından değil de hangisini oynamak bana daha çok zevk verir sizce HOI4 mü yoksa Age of History 3 mü? Bu arada Age of 3'e neler getirdiler 2'den farklı olarak?
oynanış farklılıklarının yanı sıra ,multiplayer da gelecek dlc olarak.

HOI4'ün üzerine hiçbir AoH oyunu çıkamaz hocam ben zamanında AoH2'yi çok cuzi bir miktara almıştım hatırlamıyorum ama 20 TL gibi bir şeydi sanırım fiyat aynı kalsa değerdi fakat AoH3'te olsa 200 TL'ye değeceğni düşünmüyorum HOI4'e mod kurarak oradan alacağınız zevkin 10 katını alırsınız emin olun. Fark olarak da emin değilim fakat EU4 gibi oldu sanırım.

Aslında HOI4 bende oynamak istiyorum ama ne öğrenmeye ayıracak vaktim var ne de içimde bir heves var. Yorumları gördüm adam 400 saat oynamış oyunu hala öğrenemedim diyor mesela. Espri yaptığını anlayabiliyorum fakat öğrenmesi bu kadar zorsa internetten gidip 2 saat rehber videosu izlemem gerekecekse başlamakta pek istemiyorum hem bende DLC'lerde olmadığından mapler çok kısıtlı.

Oynanış farklılıklarının yanı sıra, multiplayer da gelecek DLC olarak.

Multiplayer olayını bende bir yerde görmüştüm sanırım beta olarak açmışlardı birkaç ay önce. O multiplayer özelliğinde diğer oyuncularla da kapışabiliyor muyuz yoksa sadece arkadaşlarımızla mı oynayabiliyoruz?

Hearts of Iron 4'ten daha çok zevk alırsınız tabii ki, karşılaştırılmaması gerek.

Arkadaşlar zamanında Age of History 2'yi modlayarak falan çok oynadım. Yani zamanında dediğim bir 4-5 sene geçti üstünden ve çok severek oynamıştım o zaman yaşım biraz daha küçük olduğu için diğer strateji oyunları beni pek fazla çekmiyordu içine. Steam'de gezinirken 3. oyunun çıktığını gördüm HOI4'e de sahibim birkaç kez oynamak için girdim fakat 2 dk sonra canım istemeyip çıktım. Hangisi daha iyidir? Açısından değil de hangisini oynamak bana daha çok zevk verir sizce HOI4 mü yoksa Age of History 3 mü? Bu arada age of 3'e neler getirdiler 2'den farklı olarak?

Hocam 100 saatim var kesinlikle değer tabii ki de bir HOI 4 vesaire etmez onları oynamak zor AoH 3'e 7-8 saatte alışır sonra oynarsın paşalar gibi.

Hocam 100 saatim var kesinlikle değer tabii ki de bir HOI 4 vesaire etmez onları oynamak zor AoH 3'e 7-8 saatte alışır sonra oynarsın paşalar gibi.

Evet bende tam olarak bunu merak ediyordum işte HOI4 de 100 saat daha oynayıp acemi gibi hissedip Rusya'yı bile zor yenmektense AoH3'te 7-8 saatte alışıp tüm dünyayı fetih etmek istiyorum alışması kolaysa alacağım AoH3.

Hearts of Iron 4'ten daha çok zevk alırsınız tabii ki, karşılaştırılmaması gerek.

Harbi mi :)

Aslında HOI4 bende oynamak istiyorum ama ne öğrenmeye ayıracak vaktim var ne de içimde bir heves var. Yorumları gördüm adam 400 saat oynamış oyunu hala öğrenemedim diyor mesela. Espri yaptığını anlayabiliyorum fakat öğrenmesi bu kadar zorsa internetten gidip 2 saat rehber videosu izlemem gerekecekse başlamakta pek istemiyorum hem bende DLC'lerde olmadığından mapler çok kısıtlı.

Multiplayer olayını bende bir yerde görmüştüm sanırım beta olarak açmışlardı birkaç ay önce. O multiplayer özelliğinde diğer oyuncularla da kapışabiliyor muyuz yoksa sadece arkadaşlarımızla mı oynayabiliyoruz?

1K saatim var HOI4 tanrılarının yanında hiçbir şey tabii ama öğrenemedim olayı sadece makara oyun o kadar karmaşık bir oyun değil oyunu öğrenme aşaması inanın Almanya ile Fransız'ı itene kadar ondan sonra oyunu takır takır alışıyorsunuz beni sorarsanız ben maxmarinenin multilerini izleyerek öğrendim oyunu.

1K saatim var HOI4 tanrılarının yanında hiçbir şey tabii ama öğrenemedim olayı sadece makara oyun o kadar karmaşık bir oyun değil oyunu öğrenme aşaması inanın Almanya ile Fransız'ı itene kadar ondan sonra oyunu takır takır alışıyorsunuz beni sorarsanız ben maxmarinenin multilerini izleyerek öğrendim oyunu.

Peki oyunu rehber videosu falan izlemeden öğrenmeye çalışsam öğrenebilir miyim veya ne kadar sürede kavrarım oyunu? Eğer şöyle bir 2-3 saatte mantığını anlayıp mekanikleri öğrenebileceksem AoH3 almayacağım boşu boşuna. Rehber videoları izlemek çok sıkıyor beni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı