Age of History 3 alınır mı?

Zor bir oyun mu alınır mı? Şu an indirimde.

Oyunu oynayınca bağımlısı oluyorsunuz oyun biraz zor başlarda ama sonradan kolay oluyor çok zevk verici internetten videolarini izleyip öğrenseniz saatlerce oynayıp keyif alırsınız iyi ki almışım dersiniz oyuna mod kurup da oynabilirsiniz ileride Online olacağı da deniyor.

Oyunu oynayınca bağımlısı oluyorsunuz oyun biraz zor başlarda ama sonradan kolay oluyor çok zevk verici internetten videolarini izleyip öğrenseniz saatlerce oynayıp keyif alırsınız iyi ki almışım dersiniz oyuna mod kurup da oynabilirsiniz ileride Online olacağı da deniyor.

Hocam 2 bende vardı PC'yi ilk alınca denemiştim zevkliydi ama biraz zordu şimdi video falan izledim heveslendim hazır indirimdeyken alayım diyorum bir de fiyatı da iyi.

4 yok ki hocam.

Alın hocam pişman olmazsınız ben bayağı oynadım şu an bile oynayasim geliyor bilgisayardan kalkasiniz gelmiyor bir de arkaya güzel müzik dinlerseniz mükemmel oluyor.

Elden Ring beyond Two Souls Doom ve Age of History 3 sepeti oluşturdum alıyorum şimdi hocam.

Alın hocam pişman olmazsınız ben bayağı oynadım şu an bile oynayasim geliyor bilgisayardan kalkasiniz gelmiyor bir de arkaya güzel müzik dinlerseniz mükemmel oluyor.

Hocam bir de Age of Empires 4 var o nasıl biliyor musun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı