Age of History 3 çıkış tarihi belli oldu!

Erkan Skywalker

Hectopat
Makaleler
5
Yer
Eskişehir/Türkiye
Oyunun yapımcısı Lukasz Jakowski'nin yaptığı son paylaşıma göre Age of History 3, 23 Ekim 2024'te PC için satışa sunulacak. Mobil versiyonunun ise bir kaç ay sonra gelmesi bekleniyor. Merak edilen özellik olan multiplayer modu ise maalesef oyunda yer almayacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Age of History 2'yi hiç bilmeyenler için özet geçmek gerekirse kolay modlanabilir desteği ile dikkat çeken ve neredeyse istediğiniz her tarihte istediğiniz ülkenin kontrolünü alıp kendi yolunuzu çizebildiğiniz, diplomasiyi ve savaşları içerisinde barındıran bir strateji oyunudur. Bakalım Age of History 3 nasıl çıkış gerçekleştirecek. Siz 10 üzerinden kaçlık bir oyun bekliyorsunuz?

Sadece AoH2'ye online gelseydi ben yine tamamdım ama AoH3'ün gelmesinde sıkıntı yok. Online yok diye hatırlıyorum, değil mi?

Oyunun yapımcısı lukasz Jakowski'nin yaptığı son paylaşıma göre Age of History 3, 23 Ekim 2024'te PC için satışa sunulacak. Mobil versiyonunun ise birkaç ay sonra gelmesi bekleniyor. Merak edilen özellik olan multiplayer modu ise maalesef oyunda yer almayacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Age of History 2'yi hiç bilmeyenler için özet geçmek gerekirse kolay modlanabilir desteği ile dikkat çeken ve neredeyse istediğiniz her tarihte istediğiniz ülkenin kontrolünü alıp kendi yolunuzu çizebildiğiniz, diplomasiyi ve savaşları içerisinde barındıran bir strateji oyunudur. Bakalım Age of History 3 nasıl çıkış gerçekleştirecek. Siz 10 üzerinden kaçlık bir oyun bekliyorsunuz?

Sadece aoh2'ye Online gelseydi ben yine tamamdım ama aoh3'ün gelmesinde sıkıntı yok. Online yok diye hatırlıyorum, değil mi?

Hocam HOI4 gibi multiplayer ve odak ağacı olsaydı daha iyi olurdu.

Hocam HOI4 gibi multiplayer ve odak ağacı olsaydı daha iyi olurdu.
Kesinlikle katılıyorum, hatta oyunu Paradox Interactive yayınlamak istemişti oyuna DLC ve kendi oyunlarında olan bazı özellikleri getirmek istiyorlardı fakat Lukasz kabul etmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı