Çözüldü Age of History barış müzakerekeri ülke alma modu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

berke_yldzzz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar büyük bir ülkeyi aldın mı mesela Çin Rusya falan buraları aldın mı ülkenin tamamını almak için bir mod var mıdır ülkenin yarısını alabiliyoruz ya.

Çözüm
Evet hiçbir şey yapamıyorum çok kötü şimdi Rusya ile ittifak oldum Çin'e daldık Çin hindista npakistan 3 ünüde tamamen aldım ama toprakları alamıyorum.
Toprakları almak yerine vasallaştırma talep edin, kabul edeceklerdir. Kabul ettikten hemen sonra ültimatom ile ilhak talebi gönderin, böylece tüm topraklar sizin olur.
Hocam olay karıştıki o kadar ben Rusya ile Çin'i darmaduman ettim ve Çin'in 1 tane bile toprağı kalmadı sonra ben bunu yazana kadar falan bayağı bir tur geçti ve gidip Japonya'nın adı Japonya-cini olmuş ve şu an ne Çin'e barış ne vasal hiçbir şey yapamıyorum yandan barış dedinmi Japonya Çin'i çıkıyor oda hiç savaştamadık sadece savaştayız bayağı karışık bir durum.
Anladım hocam, benzer bir şey yaşamıştım daha önce. Yapacak bir şey yok maalesef. Oyunu ESC'den kaydedip çıkıp tekrar girmeyi deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı