Ağır antrenman programı tavsiyesi

aliyilmazx

Decapat
Kilolu birisiyim önceden 3 ay spor salonu deneyimim oldu ve o salonun vermiş olduğu programdan çok memnun kaldım. Lakin unuttum o programı. Bölgesel şekilde haftada 6 gün olmak üzere bir spor programı yazar mısınız? Ağır antrenman atmayı çok seviyorum ağır olursa sevinirim.

Kilolu birisiyim önceden 3 ay spor salonu deneyimim oldu ve o salonun vermiş olduğu programdan çok memnun kaldım. Lakin unuttum o programı. Bölgesel şekilde haftada 6 gün olmak üzere bir spor programı yazar mısınız? Ağır antrenman atmayı çok seviyorum ağır olursa sevinirim.
Seviyorsun da nasıl olacak kral o 6 gün idman zaten fazla iken bir de ağır istiyorsun. Fazla antrenman pozitif etki yaratmaz ama fazlasıyla negatif etki yapabilir.

Seviyorsun da nasıl olacak kral o 6 gün idman zaten fazla iken bir de ağır istiyorsun. Fazla antrenman pozitif etki yaratmaz ama fazlasıyla negatif etki yapabilir.
Kendimi öldürecek kadar değil zaten istediğim ağır program sadece en azından aşırı yorgun olmak istiyorum az haraketli programlarda ne kadar çok tükenişe gidersem gideyim sonunda yorgun olmuyorum.

Kendimi öldürecek kadar değil zaten istediğim ağır program sadece en azından aşırı yorgun olmak istiyorum az haraketli programlarda ne kadar çok tükenişe gidersem gideyim sonunda yorgun olmuyorum.
Anlıyorum dostum evet dediğin his güzel bir his. İdmanın hakkını verdim hissiyle antrenmandan çıkmak güzel oluyor ama gelişimini baya kötü etkiler. İstediğin sonucu alamazsın ayların boşa gider. Yine de sen bilirsin.

Anlıyorum dostum evet dediğin his güzel bir his. İdmanın hakkını verdim hissiyle antrenmandan çıkmak güzel oluyor ama gelişimini baya kötü etkiler. İstediğin sonucu alamazsın ayların boşa gider. Yine de sen bilirsin.

USH – Göğüs / Omuz / Triceps

• Bench Press – 5x5
  • Incline Dumbbell Press – 4x8
  • Overhead Press – 4x6
  • Dumbbell Lateral Raise – 3x12
  • Dips (ekstra ağırlıkla mümkünse) – 3x10
  • Triceps Rope Pushdown – 3x12

2️⃣ PULL – Sırt / Arka Omuz / Biceps

• Deadlift – 4x5
  • Barbell Row – 4x8
  • Pull-Up (ağırlıklı) – 4x8
  • Seated Row (dar tutuş) – 3x10
  • Face Pull – 3x15
  • Barbell Curl – 3x8
  • Incline Dumbbell Curl – 3x10

3️⃣ LEGS – Alt Vücut

• Back Squat – 5x5
  • Romanian Deadlift – 4x8
  • Leg Press – 4x10
  • Bulgarian Split Squat – 3x10
  • Leg Curl – 3x12
  • Standing Calf Raise – 4x12
Bu program nasıl hocam.

USH – Göğüs / Omuz / Triceps

• Bench Press – 5x5
  • Incline Dumbbell Press – 4x8
  • Overhead Press – 4x6
  • Dumbbell Lateral Raise – 3x12
  • Dips (ekstra ağırlıkla mümkünse) – 3x10
  • Triceps Rope Pushdown – 3x12

2️⃣ PULL – Sırt / Arka Omuz / Biceps

• Deadlift – 4x5
  • Barbell Row – 4x8
  • Pull-Up (ağırlıklı) – 4x8
  • Seated Row (dar tutuş) – 3x10
  • Face Pull – 3x15
  • Barbell Curl – 3x8
  • Incline Dumbbell Curl – 3x10

3️⃣ LEGS – Alt Vücut

• Back Squat – 5x5
  • Romanian Deadlift – 4x8
  • Leg Press – 4x10
  • Bulgarian Split Squat – 3x10
  • Leg Curl – 3x12
  • Standing Calf Raise – 4x12
Bu program nasıl hocam.
Bacakta split squat, sırtta da belki curllerden biri çıkarılabilir. İyi onun dışında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı