Shyquick
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Merhaba değerli Technopat üyeleri. Umarım iyisinizdir. Ben iyi değilim. Çok bunaldım. Üstümde ağırlık yorgunluk halsizlik bitmişlik tükenmezlik var ama sebebini bulmaya çalışıyorum. Mutlu olmak istiyorum ama olamıyorum. Sanki mutluluk bana o kadar yabancı gelmeye başladı ki mutlu olmak beni kötü yapıyor. Arkadaşım yok. 1 tane arkadaşım var oda beni çok istemiyor. Onun arkadaşları çevresi var. Yarın da buluşcaklar. Benim niye yok diye sorguluyorum. Sürekli onu kıskanıyorum ve onda olan şeyleri istiyorum. Sürekli alışveriş yapıyor en iyi bilgisayara sahip. Bende niye yok diye soroguluyorum. Ailesi çok iyi onun dediklerini yapar onunla anlayış kurar. Benimkiler hiç öyle değil. Ya oyunlara para yatırmak için kart bile alamıyorum. Bir şey olur diye korkuyor cahiller. Özgüvensizim insanların yüzüne bakmaya utanırım. Arkadaş kurmam. Okulu sevmem çünkü sıkılıyorum. Hele zaman geçiyor son 1 hafta kaldı. Zaman çok hızlı. Kimse benimle konuşmuyor. Hayatım galiba o arkadaşa b ağlı. Sürekli onu düşünüyorum. Evlerimizde çok yakın. Çok yalnızım. Gerçekten yalnızlık bana zarar veriyor. Aşırı yalnızım delireceğim. İştahım artık yok. Yalnızlık beni öldürecek. Yalnızlık öyle bir şey ki tarifi edilemeyecek bir şey. Sanki hayattan koptuğun o andır yalnızlık. Yalnızlık... Gerçekten depresyonda olma sebebim o arkadaş yüzündenn galiba. Aşırı mutsuzum ağlamak istiyorum bağırmak isitiyorum. Okulda onu düşünüyorum o çok iyi bir okulda. Psikolog danışmak istiyorum ailem var ve 18 yaşından küçüğüm. Bana yardımcı olun benimle biraz da sohbet edin. Sizi seviyorum Technopat üyeleri. Teşekkürler şimdiden yazdıklarınız için.
Bide telefonum bozuldu yeni telefon alacam. Telefonn olmayınca zaman hiç geçmiyor çok sıkılıyorum. Okul açılacak zaten onun acısı ayrı kalbimde çok kötü iz bırakıyor. Ağlamak istiyorumMerhaba değerli Technopat üyeleri. Umarım iyisinizdir. Ben iyi değilim. Çok bunaldım. Üstümde ağırlık yorgunluk halsizlik bitmişlik tükenmezlik var ama sebebini bulmaya çalışıyorum. Mutlu olmak istiyorum ama olamıyorum. Sanki mutluluk bana o kadar yabancı gelmeye başladı ki mutlu olmak beni kötü yapıyor. Arkadaşım yok. 1 tane arkadaşım var oda beni çok istemiyor. Onun arkadaşları çevresi var. Yarın da buluşcaklar. Benim niye yok diye sorguluyorum. Sürekli onu kıskanıyorum ve onda olan şeyleri istiyorum. Sürekli alışveriş yapıyor en iyi bilgisayara sahip. Bende niye yok diye soroguluyorum. Ailesi çok iyi onun dediklerini yapar onunla anlayış kurar. Benimkiler hiç öyle değil. Ya oyunlara para yatırmak için kart bile alamıyorum. Bir şey olur diye korkuyor cahiller. Özgüvensizim insanların yüzüne bakmaya utanırım. Arkadaş kurmam. Okulu sevmem çünkü sıkılıyorum. Hele zaman geçiyor son 1 hafta kaldı. Zaman çok hızlı. Kimse benimle konuşmuyor. Hayatım galiba o arkadaşa b ağlı. Sürekli onu düşünüyorum. Evlerimizde çok yakın. Çok yalnızım. Gerçekten yalnızlık bana zarar veriyor. Aşırı yalnızım delireceğim. İştahım artık yok. Yalnızlık beni öldürecek. Yalnızlık öyle bir şey ki tarifi edilemeyecek bir şey. Sanki hayattan koptuğun o andır yalnızlık. Yalnızlık... Gerçekten depresyonda olma sebebim o arkadaş yüzündenn galiba. Aşırı mutsuzum ağlamak istiyorum bağırmak isitiyorum. Okulda onu düşünüyorum o çok iyi bir okulda. Psikolog danışmak istiyorum ailem var ve 18 yaşından küçüğüm. Bana yardımcı olun benimle biraz da sohbet edin. Sizi seviyorum Technopat üyeleri. Teşekkürler şimdiden yazdıklarınız için.