Ağır depresyondayım

Gerçekten mi?

Hocam çok tembel ezik üşengeç erteleyen insanım. Dedim ki karne tatili çok güzel geçecek. Bütün konuları da tekrar edeceğim falan dedim al işte. Tatil bitti yine yapamadım. :(

Her insanın dersleri iyi olacak diye bir şey yok her insan dersleri, okulu sevecek diye de bir şey yok. İleride olmak istediğin meslek yer veya ne bileyim o tarz bir şey varsa hedef belirle o şeyle ilgili. Sonra da o hedef için ne yapabilirim de o hedef için bir şeyler yap. Alsana kolaydan hobi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaçıncı sınıfsınız bir de bende uygun bulmuyorum. Gerçekten birisi sohbet etse mutlu olurum.

Uygun bulmuyorum ama bir kızı sevmek güzel bir şeydir.

Her insanın dersleri iyi olacak diye bir şey yok her insan dersleri, okulu sevecek diye de bir şey yok. İleride olmak istediğin meslek yer veya ne bileyim o tarz bir şey varsa hedef belirle o şeyle ilgili. Sonra da o hedef için ne yapabilirim de o hedef için bir şeyler yap. Alsana kolaydan hobi.

Ailem derslerimin iyi olmasını istiyor.

Cerrah pilotluk ya da havacılık ve uzay mühendisi olmak istiyorum çama cerrah türkiyied olunmaz diyorlar ve bütün hevesim kaçtı.

Hedef büyük ama yapamam bu kafayı durduramadık sürece.

Cerrah pilotluk ya da havacılık ve uzay mühendisi olmak istiyorum ama cerrah türkiyied olunmaz diyorlar ve bütün hevesim kaçtı.

Hedef büyük ama yapamam bu kafayı durduramadık sürece.

Yapamayacağım gibi hisisediyorum ama aslında yapabilirim.

Cerrahlık Türkiye'de de olur. Ama zaten illa Türkiye'de yapacaksın diye bir şey yok. Derslerin nasıl veya şu an ne tür bi lisedesin geçen seneyi kaçla bitirdin??

Cerrahlık Türkiye'de de olur. Ama zaten illa Türkiye'de yapacaksın diye bir şey yok. Derslerin nasıl veya şu an ne tür bir lisedesin geçen seneyi kaçla bitirdin?

Benim derslerim iyi. Çalışırsam çok daha iyi olur. Şu an yüksek OBP bir lisedeyim. Daha yükseği var. Ortalamayı yüksek tutup 10'da oraya geçeceğim.

Cerrahlık Türkiye'de de olur. Ama zaten illa Türkiye'de yapacaksın diye bir şey yok. Derslerin nasıl veya şu an ne tür bir lisedesin geçen seneyi kaçla bitirdin?

Zaten yurt dışına gitme hayalim var ama alışamam diye korkuyorum. Yoksa büyük yerlerde çalışmak isterim özellikle İngiltere ve Fransa.

Aşırı yorgunum. Yarın yazacağım. İyi geceler.

Gerçekten, insanın en iyi dostu kendisidir yani seni senden başka kim daha iyi tanıyabilir ki, ama can sıkıntın için arkadaş edinmen en iyisi olur, yani sadece merhaba deyip ikinci dünya savaşından bahsedebilirsin, yani ben öyle yapıyorum, baya da dinleyici kitlesi edindim belki de benim anlatma tarzımdan kaynaklı; her neyse sadece konuşa bilecek birini bulman bile senin için yeterli gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı