Hocam çok tembel ezik üşengeç erteleyen insanım. Dedim ki karne tatili çok güzel geçecek. Bütün konuları da tekrar edeceğim falan dedim al işte. Tatil bitti yine yapamadım.
Her insanın dersleri iyi olacak diye bir şey yok her insan dersleri, okulu sevecek diye de bir şey yok. İleride olmak istediğin meslek yer veya ne bileyim o tarz bir şey varsa hedef belirle o şeyle ilgili. Sonra da o hedef için ne yapabilirim de o hedef için bir şeyler yap. Alsana kolaydan hobi.
Her insanın dersleri iyi olacak diye bir şey yok her insan dersleri, okulu sevecek diye de bir şey yok. İleride olmak istediğin meslek yer veya ne bileyim o tarz bir şey varsa hedef belirle o şeyle ilgili. Sonra da o hedef için ne yapabilirim de o hedef için bir şeyler yap. Alsana kolaydan hobi.
Cerrahlık Türkiye'de de olur. Ama zaten illa Türkiye'de yapacaksın diye bir şey yok. Derslerin nasıl veya şu an ne tür bi lisedesin geçen seneyi kaçla bitirdin??
Cerrahlık Türkiye'de de olur. Ama zaten illa Türkiye'de yapacaksın diye bir şey yok. Derslerin nasıl veya şu an ne tür bir lisedesin geçen seneyi kaçla bitirdin?
Cerrahlık Türkiye'de de olur. Ama zaten illa Türkiye'de yapacaksın diye bir şey yok. Derslerin nasıl veya şu an ne tür bir lisedesin geçen seneyi kaçla bitirdin?
Gerçekten, insanın en iyi dostu kendisidir yani seni senden başka kim daha iyi tanıyabilir ki, ama can sıkıntın için arkadaş edinmen en iyisi olur, yani sadece merhaba deyip ikinci dünya savaşından bahsedebilirsin, yani ben öyle yapıyorum, baya da dinleyici kitlesi edindim belki de benim anlatma tarzımdan kaynaklı; her neyse sadece konuşa bilecek birini bulman bile senin için yeterli gibi.