Çözüldü Ağır oyunlara girince RTX 4060 Ti sistem kendini kapatıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CosmicPaweTR

Hectopat
Selamlar. Sistemim zaten yazıyor. RDR2 oynuyordum bir anda at üstünde saldırıya uğradım kaçtım tam durdum bir şeyler yiyecektim tak diye bilgisayar kapandı. Call of Duty Warzone'ye girince de böyle oluyor. Hep olmuyor bu arada ara sıra oluyor. Sıcaklık değerlerim hep çok iyi aslında işlemci de ekran kartımda. Neden böyle oluyor bir bilgisi olan var mı?

Zotac 4060 Ti 16 GB / Intel i5 12400F/ MSI Pro H610M-E/ G.Skill 8x2 GB 3200MHz / Crucial M.2 1TB / Xigmatek Air Killer Pro Arctic / Havit Gamenote H2002P.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben teşekkür ederim kıymetli sohbetin için.
İyi forumlar.

@CosmicPaweTR Extreme ve large seçeneklerini aktif hale getirip hala kapanmadıysa PSU iyi. Ancak ayar yaptığınızı düşünmüyorum. Bu benim hatam. Başta belirtmem gerekirdi. @AhmetAlii hocamın belirttiği gibi sahte PSU olayı olduğundan şüpheleniyorum. Ağır yüke sokup kapanırsa dediğimiz doğru olur. Çünkü 700W PSU'nun sisteminize yeteceğini düşünüyorum.

@CosmicPaweTR Extreme ve large seçeneklerini aktif hale getirip hala kapanmadıysa PSU iyi. Ancak ayar yaptığınızı düşünmüyorum. Bu benim hatam. Başta belirtmem gerekirdi. @AhmetAlii hocamın belirttiği gibi sahte PSU olayı olduğundan şüpheleniyorum. Ağır yüke sokup kapanırsa dediğimiz doğru olur. Çünkü 700W PSU'nun sisteminize yeteceğini düşünüyorum.
Hocam CPU ve GPU tamamen kullanıldı bu yeni yaptığım testte. Bundan önce furmark testinde en yüksek ayarlarda ekran kartım yine 72 derece görmüştü en fazla.PSU sahte olup olmadığını bir şekilde anlayabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı