Ağırlıkları Ayarlanabilir Dumbell Seti Önerisi

arslankaan99

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Freelancer
İyi günler herkese. Bugün ECGS denen firmanın, 25 Kilogramlık Dumbell ve Halter setini sipariş etmiştim. Ancak arkasından şikayetvar.com gibi sitelerden ürünün sorunlarını okuyunca iptal etmek zorunda kaldım. Bana hareketlerde sorun yaşatmayacak, dökülme veya bar klipsinin kırılması gibi sorunlara neden olmayacak bir set önerir misiniz?

Şunları da dikkate alırsanız sevinirim;
✓Her bir dumbell en az 10 kg olmalı.

✓Bütçem 300 lira, 20-30 fazlasına da kabulum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bulabildin mi?
Bu konuyu yazın açmıştım, o zamanlar tek alternatifim döküm 10 kiloluk dumbell setiydi o da ileriye dönük olmadığı için ECG Spor' un 25 kiloluk dumbell+ halter setini aldım. Önce düşük ağrılıkla (5kg dumbell) 2 hafta çalışıp adaptasyon sağladım sonra 15kg barbell' e geçtim, split idman yaptım, 2 haftada bir ağırlık arttı. Yağ oranımı %24' ten %17' ye kadar düşürdüm kolda belirgin bir büyüme vardı. Birkaç ay önce ara verdim. Tavsiyem ECG Spor' un 35 ya da 40 kiloluk setini alman bu seni doğru çalışırsan altı ayda güzel bir yere getirir. (Beslenme çok önemli)

Bu konuyu yazın açmıştım, o zamanlar tek alternatifim döküm 10 kiloluk dumbell setiydi o da ileriye dönük olmadığı için ECG Spor' un 25 kiloluk dumbell+ halter setini aldım. Önce düşük ağrılıkla (5kg dumbell) 2 hafta çalışıp adaptasyon sağladım sonra 15kg barbell' e geçtim, split idman yaptım, 2 haftada bir ağırlık arttı. Yağ oranımı %24' ten %17' ye kadar düşürdüm kolda belirgin bir büyüme vardı. Birkaç ay önce ara verdim. Tavsiyem ECG Spor' un 35 ya da 40 kiloluk setini alman bu seni doğru çalışırsan altı ayda güzel bir yere getirir. (Beslenme çok önemli)
Dökme çok pahalı olduğu için karşıma hep ecgspor ürünleri çıkıyor. Onlarda doldurma olduğu için çok büyükler, yer kaplıyorlar ve bazı hareketleri kısıtlıyor diyenleri gördüm. Ama anladığım kadarıyla sen memnunsun ve iyi sonuçlar elde etmişsin. O zaman bende dediğin ağırlıkta ürünlere bakıp onu alacağım. Bu arada direnç bantlarını/lastiklerini önerir misin?

Dökme çok pahalı olduğu için karşıma hep ecgspor ürünleri çıkıyor. Onlarda doldurma olduğu için çok büyükler, yer kaplıyorlar ve bazı hareketleri kısıtlıyor diyenleri gördüm. Ama anladığım kadarıyla sen memnunsun ve iyi sonuçlar elde etmişsin. O zaman bende dediğin ağırlıkta ürünlere bakıp onu alacağım. Bu arada direnç bantlarını/lastiklerini önerir misin?
Orada yazılanlara pek aldırış etme. En kötü ihtimalle kargoda sıkıntı yaşayabilirsin, benim sadece 2 adet dumbell çubuğum eksikti onu da sağolsunlar fazladan iki adet yollayarak 1 hafta içinde telafi ettiler. Direnç bantlarını daha önce kullanmadım üstündeki ağırlıklar doğruysa göğüs gelişimi için biçilmiş kaftandır. Tavsiyem; beslenme ve antrenmanına dikkat ettikten sonra kas gelişimin maksimum seviyede olacaktır. Öyle bir antrenman yap ki çalıştığın bölgeyi oynatacak gücün kalmasın. Kasları büyütmenin sırrı bu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı