Ağırsağlam vs Güray Aydın

Catbop

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir antrenman programı denemek istiyorum ve bu ikisi arasında kaldım. Güray hocamı ne kadar çok sevsem ve güvensem de tek seferlik antrenman programı yerine Ağırsağlam'ın superpeer kanalına abone olunca 5 adet antrenman programı, özel Discord kanalı ve güncel içerikler alıyorsunuz. İkisinden birini kullanan arkadaşlar varsa fikir verebilir mi?

Bir tarafta adam doktor ve yarismalara katilmis bilgisi zaten ortada. Karsilastirilacak bi durum soz konusu degil.
Gençlerin kapıldığı ilizyona örnek.

Güray'da iyi hocadır ayrı konu. Fakat sporculuk ile antrenörlük yada programlama farklı konular. Çok iyi futbolcular çok iyi antrenör olacak diye bir şey olmadığı gibi yarışmaya katılmış BB'ciler yada halterciler çok iyi koç olacak diye bir durum yok, sizi sporcu olarak sahaya götüren bir sürü faktör var çünkü. Maalesef yabancı dil bilmemek, bilsek bile araştırmamak tembellik buna sebep oluyor. Bu kıyafet değil vitrine bakıp seçesiniz. Bu arada ağırsağlamın 1 programı hariç hiç biri kendisinin değil, zaten hali hazırda 30 senedir olan bilinen denenmiş programların ucundan modifiyelenmiş hali. Her neyse.

Gençlerin kapıldığı ilizyona örnek.

Güray'da iyi hocadır ayrı konu. Fakat sporculuk ile antrenörlük yada programlama farklı konular. Çok iyi futbolcular çok iyi antrenör olacak diye bir şey olmadığı gibi yarışmaya katılmış BB'ciler yada halterciler çok iyi koç olacak diye bir durum yok, sizi sporcu olarak sahaya götüren bir sürü faktör var çünkü. Maalesef yabancı dil bilmemek, bilsek bile araştırmamak tembellik buna sebep oluyor. Bu kıyafet değil vitrine bakıp seçesiniz. Bu arada ağırsağlamın 1 programı hariç hiç biri kendisinin değil, zaten hali hazırda 30 senedir olan bilinen denenmiş programların ucundan modifiyelenmiş hali. Her neyse.
Yani haksiz miyim

Son düzenleme:
İkisi de antrenman konusunda birbirinden çok farklı görüşlere sahip değil ve bilimsel tabanlı ilerliyorlar. İllaki ikisinden birini seçmek zorunda olsam powerliftinge daha ilgim olmasından ve daha çeşitli programları olması sebebiyle Ağırsağlam'a abonelik alırdım superpeer üzerinden ama Ağırsağlam kanalını da Güray Aydın'ı da takip eden biri olarak programlara para harcamak aşırı gereksiz geliyor çünkü ücretsiz bir şekilde ihtiyacın olan bilgilere ulaşabiliyorsun zaten.

Son zamanlarda kesinlikle ağır sağlam bilimsel dayanağı olan bilgileri sunuyor. Bilimsel açıdan senin için iyi olacak bir antrenman programı sunabilirler fakat şahsen bu masrafa girmezdim. Biraz araştırarak da kendiniz sağlam bir program oluşturabilirsiniz.

Ağırsağlam genelde ezber programlar koyuyor kötü diyemeyiz ama Güray Aydın tamamen kendi denediği hatta ücretli öğrencilerine uyguladığı ve en ince ayrıntısına kadar detaylandırdığı programlar paylaşıyor. Bu yüzden de genelde herkesin tercihi Güray hoca oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı