Ağlamak demek uygunsuz üslup uyarısı sebebi mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

121228

Megapat
Makaleler
10
Bundan 2 gün önce uygunsuz üslup nedeniyle ceza yedim ve bunun yüzünden yetkilerim 1 gün boyunca kısıtlandı. Dediğim şey ise LoL'de nefret söylemi yapmış ve sonrasında ban yemiş bir arkadaşın kendisini savunması üzerine, hak etmişsin burada ağlamanın lüzumu yok demem. Şimdi karşısındaki kişilere ağlama, ağlamayın gibi ithamlarda bulunan arkadaşları raporlarsam onların da 1 gün boyunca yetkisi kısıtlanacak mı? Bunu merak ediyorum. Yetkili arkadaşlar evet ya da hayır gibi net bir cevap verirse mutlu olurum. Cevabınız evet ise sitenin sahiplerinden birisini de aynı nedenle raporladığımda o da ceza alacak mı? Bu sorunun da cevabını merak ediyorum.

Uygunsuz Üslup.png

@Tim
@Emir M.
@Emre C
@UBerk

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetkili değilim fakat cezanın yerinde olduğunu düşünüyorum. Sebebi ise karşınızdaki kişiyi kışkırtmaya yönelik tavrınız. Sen "ağlıyorsun" yazarsın, o gelir sana başka bir şey yazar. Bu böyle uzar gider.

Yetkili değilim fakat cezanın yerinde olduğunu düşünüyorum. Sebebi ise karşınızdaki kişiyi kışkırtmaya yönelik tavrınız. Sen "ağlıyorsun" yazarsın, o gelir sana başka bir şey yazar. Bu böyle uzar gider.
O zaman aynı kelimeyi kullanan arkadaşları raporladığımda onlarda ceza alacaklar anlamına geliyor bu?

Yakınmak anlamında kullanıldığında bir sorun yok.

"Kazanamadığımdan ağlıyorum."

Başka şekillerde kullanıldığında uyarı sebebi olabilir. Mesela:

"Ağla dur. Bize ne?" örnek olabilir.
Tamam raporluyorum bu arkadaşları o zaman, siz halledersiniz artık. Peki şu 2. soruya gelecek olursak onun cevabı nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı