Yüzlerce dil konusunda uzmanlaşmış insan bir araya geliyor ve bunları düzenleyebiliyor.Evet olmaz da bunun niye var işte? Biri mutsuz olduğunda da gülebilir veya mutlu olduğundan ağlayabilir. Tam olarak nasıl zıtlık kurabiliyorsunuz bunda? Böyle kabul edildi diye her şeyi körü körüne savunmayın. Gülmek ve ağlamanın zıt olması kadar saçma bir şey göremiyorum ben. Düşüncesini belirtiyor diye ''banlar şimdi bir şey demeyelim mod abimize'' tavrı da saçmalıktan ibaret.
Gülerken mutluluk gözyaşı dökebiliriz. Ağlarken de aynı şekilde gözyaşı dökeriz. İkisinde de gözyaşı dökeriz. Ama zıt durumlarda.
Düşün bir akraban öldü ve ağladın, yeni bir kardeşin doğdu ve mutlu oldu. Bu ikisi zıt değilde nedir.
Sana ne benim tavrımdan? Sana mı dokundu? Modların çoğu kendi tavrına ters olunca uyarı atıyor. O yüzden dedim.
Ben de aynısını sana soruyorum fakat anlatamadım derdimi. Bence 15 yaşında olan sensin, klavye başında bu kadar kuduran biri olgunluğa çok uzaktır henüz...
Bak burada kardeşim düzgünce yazmış. Beklemek kelimesi gitmek ve gelmenin arasında yer alan bir kelime mesela. Yani gitmek, gelmek ve beklemeyi aynı kümeye koyabiliriz fakat sadece 2 tanesini birbirine zıt ilan edebiliriz doğal olarak. Ağlamak ve gülmek muhabbeti için de aynı şey geçerli sanırım. Ağlamak var gülmek var, şaşırmak var, kızmak var fakat ağlamak ve gülmek birbirine zıt kabul edilmiş ve diğerleri boşta. Bu arada kimlere moderatör demişiz biz ya...