Agresif davranan öğretmene karşı ne yapılmalı?

Hoca sınıftaki kıza aşıktır.

Bende öyle düşünüyorum aslında kız güzel yalnız kız 16 yaşında hoca ise 26 yaşında yani aralarında tam 10 yaş fark var.
Bu da bir suça girer. Görevden uzaklaştırmayı bırak, hapse kadar yolu var.
Bende öyle düşünüyorum aslında kız güzel yalnız kız 16 yaşında hoca ise 26 yaşında yani aralarında tam 10 yaş fark var.

Bu devirde yaşı başı kalmadı bu işlerin. :(

Evet gerçekten öyle dünya kötü olmuş hocam.
Müdür yardımcısına gidin sınıf olarak. Eğer bir şey yapmazsa ilçe milli eğitim kurumuna giderek velilerle şikayetçi olun.

Sağ olsun eğitim sisteminde denetleme olmadığı için önüne geleni öğretmen yapıyorlar.

Kaç kere gittik hiçbir şey yapmadı hep bize öğretmeni savundu bizi haksız çıkardı bu devirde doğruları söylemek bile suç olmuş.
İlçe milli eğitim kurumuna şikayet edebilirsin. Biz 6. sınıfta hak eden bir Türkçe öğretmenimizi bu şekilde attırdık.

Pazartesi günü şikayet edeceğim zaten.
K

Atmazlar en fazla okul değiştirirler.

Keşke okuldan atsalar kurtulsak.
6. sınıf olduğu için tam hatırlamıyorum ama velilerimiz yaptığı davranışlardan dolayı dilekçe hazırlamıştı. Onu verdiler. Ondan sonra okuldan gitti. Şu an başka bir okulda mı bilmiyorum ama en azından bizim okuldan gitti.

İşten atıldığı söylemedim zaten bilmiyorum. Bizim okulumuzdan gitmişti.

Çok iyi yaptınız.
Hoca biraz şeyci çıkmış. Anladınız siz. Şikayet edebiliyorsanız sınıftan toplanıp edin.
Evet anladım Bende öyle düşünüyorum aslında kız güzel yalnız kız 16 yaşında hoca ise 26 yaşında yani aralarında tam 10 yaş fark var.
@CovidTR veliler aralarında toplanıp komple okul hakkında soruşturma açtırtabilir. Hayırdır, kendi yönetimlerini mi ilan etmişler? Kurallar neyse onları uygulamak zorundalar.

Evet ya.
Öğretmenin bu davranışlarına birçok kişi şahit olduğu için haksız çıkmanız imkansız. Müdür büyük ihtimalle geri vites yapacaktır yani.

Zaten müdür hep öyle yapıyor hiçbir zaman suçunu kabul etmiyor.
Sınıfça anlaşın velileriniz il ya da ilçe milli eğitime topluca gidip şikayet etsin. Eğitim almak temel hakkınız, öğrenci anlamadığı yeri sorup cevap alamazsa gerçekten eğitim almış olmaz.

Zaten topluca gidip şikayet edeceğiz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar 10.sınıfa gidiyorum meslek lisesinde okuyorum. Okulumda bir erkek matematik öğretmeni var bizim matematik derslerine giriyor. Derse katılmak istiyorum parmak kaldırıyorum hoca her seferinde beni takmıyor ve tüm sınıfta parmak kaldırıyor tüm sınıfı da takmıyor. Sınıfımda bir kız var hoca sadece hep bu kızla ilgileniyor ve hep onu tahtaya kaldırıp soru çözdürüyor. Öğretmene bu sefer sınıfça diyoruz hocam niye bizi kaldırmıyorsunuz hoca bize diyor çünkü siz bir şey bilmiyorsunuz. Bu kız çok çalışkan ben onu kaldırıyorum diyor. Bir de anlamadığımız bir yeri hocaya sorduğumuzda hoca bize "bana ne, anlatmıyorum dinleseydiniz" gibi laflar ediyor. Bir de sürekli bizim sınıfa sizin kalbinizi kırarım diyor. Bu öğretmeni sınıf öğretmenimize ve okul idaresine söyledik ama hep bize öğretmeni savundular. Bizi haksız çıkardılar eski matematik hocamız çok iyiydi ama bu yıl matematik derslerine girmiyor. Bir de bu hoca güzel ders anlatmıyor sizce sınıfça ne yapmalıyız bu hocaya karşı?

Cimer kısmına bu konu ile ilgili ses kaydı ya da video atmanızı tavsiye ederim. Hiç kimse okumaktan mahrum bırakılamaz. Belki orada öğrendiklerin ile sınavda daha çok soru çözeceksiniz. Kötü karakterli öğretmenlerden nefret ediyorum. Atanmayı bekleyen iyi öğretmenler var. Boş yere yer işgal ediyor.

Cimer kısmına bu konu ile ilgili ses kaydı ya da video atmanızı tavsiye ederim. Hiç kimse okumaktan mahrum bırakılamaz. Belki orada öğrendiklerin ile sınavda daha çok soru çözeceksiniz. Kötü karakterli öğretmenlerden nefret ediyorum. Atanmayı bekleyen iyi öğretmenler var. Boş yere yer işgal ediyor.

Elimde ses ve video kaydı yok zaten okulda telefon kullanmak yasak telefonları sabah okul idaresine veriyoruz akşama okul bitene kadar almıyoruz. Sizce ne yapmalıyım.

Bizim sınıfın matematik dersi için bir öğretmen ataması yapılmadı ve edebiyat öğretimiz de covid yüzünden raporlu. Tam 3 haftadır ne bir ders matematik gördük ne de edebiyat. Ancak bizim hoca da böyle çıkarsa protesto eder gibi derse girmez müdürün katında beklerdik.

İlk başta okuduğumda klasik bir hayıflanma zannettim ancak devamında fark ettim. Okul idaresi eğer bu konuda yardımcı olmuyorsa idareyi de öğretmeni de ilçe milli eğitim müdürlüğüne şikayet edin. Oradan da bir şey çıkmazsa ile gidin. Ondan sonra zaten Twitter'da falan trend topic olursunuz rahat çözülür olay.

Bizim sınıfın matematik dersi için bir öğretmen ataması yapılmadı ve edebiyat öğretimiz de COVID yüzünden raporlu. Tam 3 haftadır ne bir ders matematik gördük ne de edebiyat. Ancak bizim hoca da böyle çıkarsa protesto eder gibi derse girmez müdürün katında beklerdik.

İyi öğretmenleri uzak bir yere atıyorlar bunun gibi kötü öğretmenleride bize veriyorlar sonra bize kötü davranıyor.
İlk başta okuduğumda klasik bir hayıflanma zannettim ancak devamında fark ettim. Okul idaresi eğer bu konuda yardımcı olmuyorsa idareyi de öğretmeni de ilçe milli eğitim müdürlüğüne şikayet edin. Oradan da bir şey çıkmazsa ile gidin. Ondan sonra zaten Twitter'da falan trend topic olursunuz rahat çözülür olay.

Bizim matematik öğretmeni şeyci çıktı siz anladınız bizim sınıfta bir kız var hoca sadece hep onla ilgileniyor aslında kız güzel yalnız kız 16 yaşında hoca ise 26 yaşında yani aralarında tam 10 yaş fark var.

Arkadaşlar 10.sınıfa gidiyorum meslek lisesinde okuyorum. Okulumda bir erkek matematik öğretmeni var bizim matematik derslerine giriyor. Derse katılmak istiyorum parmak kaldırıyorum hoca her seferinde beni takmıyor ve tüm sınıfta parmak kaldırıyor tüm sınıfı da takmıyor. Sınıfımda bir kız var hoca sadece hep bu kızla ilgileniyor ve hep onu tahtaya kaldırıp soru çözdürüyor. Öğretmene bu sefer sınıfça diyoruz hocam niye bizi kaldırmıyorsunuz hoca bize diyor çünkü siz bir şey bilmiyorsunuz. Bu kız çok çalışkan ben onu kaldırıyorum diyor. Bir de anlamadığımız bir yeri hocaya sorduğumuzda hoca bize "Bana ne, anlatmıyorum dinleseydiniz" gibi laflar ediyor. Bir de sürekli bizim sınıfa sizin kalbinizi kırarım diyor. Bu öğretmeni sınıf öğretmenimize ve okul idaresine söyledik ama hep bize öğretmeni savundular. Bizi haksız çıkardılar eski matematik hocamız çok iyiydi ama bu yıl matematik derslerine girmiyor. Bir de bu hoca güzel ders anlatmıyor sizce sınıfça ne yapmalıyız bu hocaya karşı?
Ses kaydı şikayet edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı