Agresif davranan öğretmene ne yapılmalı?

Böyle öğretmenleri anında şikayet edin. Bu meslek öyle ağızına geleni söyleme mesleği değil karşında 15-16 yaşlarında çocuk var insan biraz düzgün uyarır.

Eğer ki o öğretmen okulda bilinen veya öğretmenler tarafından sevilen birisiyse hiçbir şey olmayacaktır.
Ben 10.sınıftayken çöp attığım için öğretmen beni azarlamıştı.

Yapacaklarınızı söyleyeyim. Ailenizi alın, müdüre gidip şikayetinizi belirtin. Ona rağmen ilgilenmem falan diyorlarsa da CİMER'e gideceğinizi falan söyleyin. Uğraşmak istemezler, şikayetinizi illaki değerlendirirler.

Benim zamanımda dayak yemek istemiyorsan susman gerekiyordu, benim gibi susmayanlar da her hafta en az bir defa dayak yerdi. Şimdiyse öğretmenleri şikayet etmekle tehdit ederek oyuncağın yapmak mümkünmüş sanırım. 3 yıl önce yeğenime vurmaya kalkışan öğretmene hayatı dar ettiler, benim dönemimde olsa diğer öğretmenler şikayet eden öğrenciye dayak atmak için sıraya geçerdi.

2 CRT monitöre sırayla kafamın geçirildiği bile oldu... Eski karanlık dönemler. Bir de zıplayıp tek seferde iki ayağıyla birden tekme atan psikopat bir fizikçi vardı, ölmüştür umarım. Dengesiz...

Al birini vur ötekine...
Güç kimdeyse o eziyor...
İki zihniyet de bozuk...

Hocam ne olursa olsun çözüm kaba kuvvette, barbalıkta değildir. Gereken işlem ilgili mecralarda yapılır.

Bizim sınıftada aynı tip bir fen maymunu var ve işin komik veya acayip tarafı kolejde okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…