Ağrıya rağmen spora gidilmeli mi?

facupe

Picopat
Daha fazla  
2 gün gidip 1 off veriyorum genelde pazar pazartesi gittim salı off verdim dün yani çarşamba gittim bugün perşembe bugün de gitmem lazım. Aslında ama göğüs ve bicepste ağrı var (dün girdim). Canım hiç gitmek istemiyor eğer gidersem omuz arka kol gireceğim. Sizce gitmeli miyim?

2 gün gidip 1 off veriyorum genelde pazar pazartesi gittim salı off verdim dün yani çarşamba gittim bugün perşembe bugün de gitmem lazım. Aslında ama göğüs ve bicepste ağrı var (dün girdim). Canım hiç gitmek istemiyor eğer gidersem omuz arka kol gireceğim. Sizce gitmeli miyim?

Ağrıyor ise gitme kral senden önemli değil spor. Yat dinlen evde.

bu senin ne kadardır yaptığına , kondisyonuna , ağrının çeşidine göre değişir. Siz ağrı geçene kadar dinlenin derim

Ağrının türü ne olursa olsun gitme zaten de ama yorgunluk mu yoksa kas yırtığı mı sebebi bunu hissettigin ağrıdan anlayamiyorsan en azindan doktora görün, yırtık varsa biraz ara vermen gerek çünkü yoksa cok daha uzun aralar vermek zorunda kalabilirsin.

Ağrının türü ne olursa olsun gitme zaten de ama yorgunluk mu yoksa kas yırtığı mı sebebi bunu hissettigin ağrıdan anlayamiyorsan en azindan doktora görün, yırtık varsa biraz ara vermen gerek çünkü yoksa cok daha uzun aralar vermek zorunda kalabilirsin.

Dün göğüs biceps girdiğim için ağrıyor ya.

Bu ve benzeri durumlarda vücudumuz gerekeni söylüyor zaten. Bu kimi zaman ağrı, kimi zaman sızı veya kramp oluyor. Vücudunuzu dinleyin ve dinlenin. Her şeyin fazlası zarar.

Vücudun sana gerekli olan cevabı vermiş zaten... Dinlenmek de antrenmanın bir parçasıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı