AGT 4 gündür kargoyu getirmiyor

Bende Amazon'dan ve GittiGidiyor'dan ürün almıştım. Kargolar varış noktasına ulaştılar ancak dağıtım yapılmıyor. Bayram sonrasına kaldı yani.

Bende de aynı hocam, çok da geçmiş sayılmaz ama kuryeyi takip ettiğimde bir apartmana gidiyor 2 saat orada bekliyor sonrakine gidiyor gene aynı 1 saat aynı apartmanda bekliyor. Takip sistemi mi sakat acaba?

Bende de aynı hocam, çok da geçmiş sayılmaz ama kuryeyi takip ettiğimde bir apartmana gidiyor 2 saat orada bekliyor sonrakine gidiyor gene aynı 1 saat aynı apartmanda bekliyor. Takip sistemi mi sakat acaba?

Benim kargom daha dağıtım aşamasına gelemediğinden bir şey söyleyemeyeceğim.

Olabilir ne olduğu belli olmayan bir firma ben o navigasyondaki konumun yanıltıcı olduğunu düşünüyorum kafalarına göre işaretliyor olabilirler. Benim sipariş imde ilk önce bulunduğum ilçeye getirildi gösterdiler. Sonra sanki yanımdan geçip gitmişçesine başka ilçe gösterdiler oyalıyorlar bence.

Bir de bir önceki alışımda adam beni kargonu al diye aşağı çağırıyordu madem kuryesin adam gibi yap işini!

Bir de bir önceki alışımda adam beni kargonu al diye aşağı çağırıyordu madem kuryesin adam gibi yap işini!
Ağırlık sipariş ettigimde bana aynısı olmustu, senin siparisin neydi?

@1card1 Trajikomik bir olay. Ulan altı üstü birkaç gram taşıyıp asansöre bineceksin bu.

Yine mesaj geldi, haya geçmiyorlardır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…