AGT 4 gündür kargoyu getirmiyor

Bende Amazon'dan ve GittiGidiyor'dan ürün almıştım. Kargolar varış noktasına ulaştılar ancak dağıtım yapılmıyor. Bayram sonrasına kaldı yani.

Bende de aynı hocam, çok da geçmiş sayılmaz ama kuryeyi takip ettiğimde bir apartmana gidiyor 2 saat orada bekliyor sonrakine gidiyor gene aynı 1 saat aynı apartmanda bekliyor. Takip sistemi mi sakat acaba?

Bende de aynı hocam, çok da geçmiş sayılmaz ama kuryeyi takip ettiğimde bir apartmana gidiyor 2 saat orada bekliyor sonrakine gidiyor gene aynı 1 saat aynı apartmanda bekliyor. Takip sistemi mi sakat acaba?

Benim kargom daha dağıtım aşamasına gelemediğinden bir şey söyleyemeyeceğim.

Olabilir ne olduğu belli olmayan bir firma ben o navigasyondaki konumun yanıltıcı olduğunu düşünüyorum kafalarına göre işaretliyor olabilirler. Benim sipariş imde ilk önce bulunduğum ilçeye getirildi gösterdiler. Sonra sanki yanımdan geçip gitmişçesine başka ilçe gösterdiler oyalıyorlar bence.

Olabilir ne olduğu belli olmayan bir firma ben o navigasyondaki konumun yanıltıcı olduğunu düşünüyorum kafalarına göre işaretliyor olabilirler. Benim sipariş imde ilk önce bulunduğum ilçeye getirildi gösterdiler. Sonra sanki yanımdan geçip gitmişçesine başka ilçe gösterdiler oyalıyorlar bence.

Bir de bir önceki alışımda adam beni kargonu al diye aşağı çağırıyordu madem kuryesin adam gibi yap işini!

Pazartesi sabah sipariş ettim cuma günü dağıtıma cıktı gelmedi, bugün aradılar geleceğiz diye bence bir 10 ay daha gelmezler, var mı böyle bir durum yaşayan AGT ile?
Edit: Dün 13.54 gibi dağıtıma çıktı, 21.00 gibi 'geliyoruz' gibisinden mesaj geldi, bu sabah yine mesaj geldi ve arama geldi.
Yine mesaj geldi, haya geçmiyorlardır umarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı