AGT Kurye (Amazon) aynı gün siparişim gelmedi

arafday

Yoctopat
Normalde farklı bir kurye geliyordu, sanırım kolay Gelsin'di. Bu sefer bu bahsettiğim firma agt denk geldi, gerçekten bu parçanın bugün gelmesi benim için çok önemliydi, aynı ürün Vatan'da 350 lira daha ucuz olmasına rağmen, ve 3 yıl garantili olmasına rağmen, Amazon'a daha fazla güvendiğim için ve bugün geleceği için 350 lira fazla ve Prime üye olduğum için oradan sipariş verdim. Ancak siparişim bugün gelmedi. Ertesi gün gelecek mesajıda 21:45 de geldi. Ek olarak şikayet etmek istiyorum bu kargo şirketini nereye şikayet edebilirim? Adı zaten aynı gün teslim... (tamam insanlık hâli herkes hata yapar, ama madem geç gelecek bari biraz daha önceden haber verseydi en azından, sırf bu sebeple şikayet etmek istiyorum).

Ekleme: Görsel eklendi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-04-01-27-33-217_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-09-04-01-27-33-217_com.android.chrome.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20230904_013215.jpg
    IMG_20230904_013215.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Adı öyle sadece. Sonraki gün teslim olması lazım şirket isminin. Sayısız alışverişim vardır amazondan, akşamları verdiğim sipariş 1 sefer dahi gelmemiştir ertesi gün.

Bende hep 2 gün sonra getiriyorlar, sadece bir kere ertesi gün geldi.

Papara kartım da 2 hafta da getirlildi.

AGT ile 2 farklı deneyimim oldu. Papara kart, Amazon siparişi. Papara kartımı hızlı bir şekilde getirdiler. Yaklaşık 1 hafta sonra elimdeydi. Amazon siparişim mi? Onu ise kaybettiler. Ne yazık ki Amazon nadir de olsa Kolay Gelsin yerine AGT kullanıyor. Derdini biz çekiyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı