AGT Kurye deneyimim

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Şimdi okuyan ama ilerde işşiz.
Amazon bizim eve siparişleri eskiden kolay gelsin gönderirken son zamanlarda AGT kurye ile gönderiyor. Kolay gelsin ile gönderildiğinde 24 saatten kısa sürede siparişim elime ulaşıyor.
Ayın 1'inden beri verdiğim kaç siparişi halen getirmediler.
A*t kuryenin getirmediği siparişlerimin bazıları. Mübarek kargo olduklarını mı unuttular da siparişleri o yüzden mi getirmiyorlar anlamıyorum.
Anlayacağınız aldığınız bir şey a*t kurye tarafından gönderiliyorsa siparişi iptal edin.

9,09.png

9,10.png

10.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon bizim eve siparişleri eskiden kolay gelsin gönderirken son zamanlarda AGT kurye ile gönderiyor. Kolay gelsin ile gönderildiğinde 24 saatten kısa sürede siparişim elime ulaşıyor.
Ayın 1'inden beri verdiğim kaç siparişi halen getirmediler.
A*t kuryenin getirmediği siparişlerimin bazıları. Mübarek kargo olduklarını mı unuttular da siparişleri o yüzden mi getirmiyorlar anlamıyorum.
Anlayacağınız aldığınız bir şey a*t kurye tarafından gönderiliyorsa siparişi iptal edin.

Eki Görüntüle 1523264

Eki Görüntüle 1523265

Eki Görüntüle 1523266
Benim Papara kartımda aynı kargo şirketi tarafından getirildi ve gayette hızlıydı. 9 günde elime ulaştı ki bir çok insan 1-2 ay bekliyor bunun için.

Sırf bu firma ile çalıştıkları için Amazon'dan artık sipariş vermiyorum. İlgisiz, sorumsuz ve küstah bir şirket bu agt.

Ben de teslim tarihini 5 gün geçti halen getirmedi. Üstelik amazonda teslim edilmiş görünüyor. Bugün yine dağıtıma çıkardılar takipten baktım evime 3 km uzakta görünüyordu kargo aracı ama yine getirmedi. 1 saat sonra bir baktım 20 km uzağa gitmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı