L luser78 Megapat Katılım 3 Ekim 2013 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 GTA V'deki bi sorundan dolayı AHCI moddan IDE'ye geçtim ve geri BIOS'u açıp AHCI yapıp yeniden başlattığımda mavi ekran alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2015
GTA V'deki bi sorundan dolayı AHCI moddan IDE'ye geçtim ve geri BIOS'u açıp AHCI yapıp yeniden başlattığımda mavi ekran alıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 17 Nisan 2015 #2 AHCI daha güncel teknoloji. GTA 5 ile IDE modunun ne alaksı var ? Bu rehbere bakın: Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme - Technopat Artı 0 Eksi
AHCI daha güncel teknoloji. GTA 5 ile IDE modunun ne alaksı var ? Bu rehbere bakın: Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme - Technopat
KS KS L luser78 Megapat Katılım 3 Ekim 2013 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #3 Recep Baltaş dedi: AHCI daha güncel teknoloji. GTA 5 ile IDE modunun ne alaksı var ? Bu rehbere bakın: Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme - Technopat Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler. GTA'da textures yükleme problemim vardı bununla ilgili çözümler arasında o vardı bi denemek istedim. Şekil A: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: AHCI daha güncel teknoloji. GTA 5 ile IDE modunun ne alaksı var ? Bu rehbere bakın: Windows 8 Kurulumdan Sonra AHCI Etkinleştirme - Technopat Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkürler. GTA'da textures yükleme problemim vardı bununla ilgili çözümler arasında o vardı bi denemek istedim. Şekil A: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et