Çözüldü AHK clicker virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Della.dd

Decipat
Daha fazla  
Source code bulup AHK Clicker'da birkaç ayar değiştirmiştim tuş atama falan. Arkadaşa atacaktım VirusTotal sonucuyla birlikte ama kendi kullandığım makronun virüs olduğunu yeni öğreniyorum.
VirusTotal F/P olduğunu düşünmüyorum bu zamana kadar ne yapmış olabilir? 1 haftadır kullanıyorum.

Çözüm
F/P değil şu ana kadar madencilik bilgisayara kötü bir şey yapmasada verilerini çalma olabilir en iyisi direk format.
Tuşlara otomatik basan bir yazılım olduğu için virüs olarak algılanıyor olabilir.

Hocam HackTool olarak algılardı çünkü bir şey değiştiriyor tıklıyor ancak trojan, Ti, malicilous pek güven vermedi.
VirusTotal Bu da orijinal ahk clicker. Bu ahk clicker programında source code diye bir yer vardı tıkladım bir siteye attı oradan source code alıp 2 3 tuş atayıp exe olarak çıkarttım ama bu sefer virüslü bir şekilde geldi. Orijinali F/P gibi duruyor

Source code anladığım kadarıyla içindeki kodlar kodları ayarlayıp EXE olarak atadınız bu da virüslü olduğunu anlatır ancak orijinal AHK F/P gibi dursada Source code güven vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı