@GerçekTarih1931 Konuyu alakasız yere çekiyorsun. İnsanlığın son umudu ve herkesi kurtaracak son dinin (öyle olduğu iddia edilen dinin) ayetlerinde peygamberin akrabalarının kızlarının helal edildiği kısımlara gireceksek daha çok yerden açık bulup vurulur da bunun yeri şu anda bu konu başlığı değil.
@GerçekTarih1931 Bu konuyu uzatmaya gerek yok, yeri bu konu değil. Devam etmen durumunda konuyla alakasız mesajlardan dolayı ceza yeme ihtimalin var. Konuyu dağıtmaya gerek yok, kendi sınırları içinde tartışmaya devam etmek isteyenler tartışsın. Böyle yaparsan konu da kilitlenir.
@Tokiler Bu yaptığına gerek yok, işi hakaret boyutuna taşımak kimseye bir şey sağlamaz tabii ceza alıp sen cevap veremezken arkandan bir şeyler söylenmesi dışında... Bence hakaret kısımlarını düzenle, başın yanmasın.
@Tokiler Bu yaptığına gerek yok, işi hakaret boyutuna taşımak kimseye bir şey sağlamaz tabii ceza alıp sen cevap veremezken arkandan bir şeyler söylenmesi dışında... Bence hakaret kısımlarını düzenle, başın yanmasın.
Her felsefi konu anında din ile kafayı kırmış ruh hastaları tarafından işgal edildiği için tartışmamayı yeğliyorum. Ahlak demek, din demek değildir fakat dinler beraberinde bir ahlak anlayışı getirebilir.
Her felsefi konu anında din ile kafayı kırmış ruh hastaları tarafından işgal edildiği için tartışmamayı yeğliyorum. Ahlak demek, din demek değildir fakat dinler beraberinde bir ahlak anlayışı getirebilir.
Ben ne düşünüyorsam onu yazmışsınız. Konu amacının dışına çıktı. Bire bir. Bence de ahlakın dinler ile mecburi bir bağı yok. Ağız şapırdatmadan yemek yemek de bir ahlak kuralı. Bir dine inanmayanlar bu kuralı yapmayacak mı şimdi? Ahlak kavramını kadın ve erkek ilişkisinden ibaret gören kişiler var maalesef. Konuyu dine çekenlere soruyorum, böyle düzgünce cevap vermek çok mu zor?