Eldrithc
Hectopat
En önemli kısimlardan birini atlamissiniz. Tabii ki oraya dikkat cekecegim. Kuzen evliliğini haram kilmamasinin Kur'an'ın o döneme ait bir kitap olduğunu gosterdigini, günümüzde eski bir kitap olduğunu da yazabilirdim ancak uzamamasi adına o topa girmedim. Sende bir cevap yazardin illa.Bulundurmadınız değil sadece orayı atlamışım, zaten yaptığınız genel olarak bu okadar yazı yazdım ama cımbızla biryeri çekiyorsunuzOrayada açıklık getireyim eksik kalmasın yine peygambere has bir durum yok,
Nisa 4.ayet
Kadınlara mehirlerini hiçbir karşılık beklemeden veriniz; ama eğer onlar, kendi rızâlarıyla bir kısmını size bırakırlarsa, ondan hoşnutluk ve gönül rahatlığıyla faydalanınız.
Görüldüğü gibi tüm müminler için eğer kadın mehirden vazgeçer veya bir kısmını almak istemez size geri verirse onu alın faydalanın diyor.
Sence bu yazdığın ile peygamberinki aynı mı? Allah sadece sana özel olarak diyor, yalan mı söylüyor yani Allah şimdi? Peygambere has değil diyorsunuz ayette koskocaman sana özel kıldık diyor. Yine siz bilirsiniz tabii.