AI, resim çalıyor mu?

Sadece bizim ülkede değil, yurt dışındaki birçok arkadaşımla da bu olayı tartışmıştım ama onlar da benim gibi düşünmekteydi. Yani genel ülke fikrinden çok bireysel düşünceye kayıyor.
Benim de gördüğüm öyleydi. Reddit gibi bir yerde bile yabancılar AI savunuyordu. Belki ben bilmiyorum diye sorayım demiştim. 😊

Bak bu konuda geliştirilen oyunların resimlerini de ben çizdim;
Gerçekten oyun çok güzel. Bizim de proje olarak arkadaşlarım ile ''Deprem bilincini çocuklara aşılamak için oyun'' projemiz var. Bu ayın 18'inde bitirip göndereceğiz. Onun için basit gözüken bir şişe su görseli bile güzel dursun diye çizimlerinde, entity datalarında saatlerce uğraşınca o küçücük çizimin önemini anlıyorsunuz. Oyununuz da çok güzel olmuş hocam. Gerçekten çok beğendim. 10/10 verebilirim.

Gerçekten oyun çok güzel. Bizim de proje olarak arkadaşlarım ile ''Deprem bilincini çocuklara aşılamak için oyun'' projemiz var. Bu ayın 18'inde bitirip göndereceğiz. Onun için basit gözüken bir şişe su görseli bile güzel dursun diye çizimlerinde, entity datalarında saatlerce uğraşınca o küçücük çizimin önemini anlıyorsunuz. Oyununuz da çok güzel olmuş hocam. Gerçekten çok beğendim. 10/10 verebilirim.
Sağol. Kodların hepsini de kendim yazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı