AIDA64 Açınca Mavi Ekran Sorunu

VΣNOM

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522654119
Belleklerimi ve hard disklerimi test ettim çeşitli yazılımlarla hiçbir sorun yok. Fakat bu yazılımı açtığımda yeni ve temiz bir Windows bile yüklesem sonuç aynı nedeni nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluescreendeki hatayı saptayabilir miyiz böylelikle yardımınızla?
Önceki konularında açık yok zaten. Yine biirlerinin altına yazmışsın. Mavi ekran sebebi de önceki konularından beli nedne olduğu bakmaya ne gerek var. OC yapmışsın olmamış. Standart ayarlarda kullanın bilmiyorsanız bu işleri.

Önceki konularında açık yok zaten. Yine biirlerinin altına yazmışsın. Mavi ekran sebebi de önceki konularından beli nedne olduğu bakmaya ne gerek var. OC yapmışsın olmamış. Standart ayarlarda kullanın bilmiyorsanız bu işleri.
Sorun sadece OC'tan olsa, stres programlarında hata vermesi gerekmez miydi? Cinebench, prime95 gibi programlarla yaptığım OC işleminde herhangi bir hata almadım. Sadece AIDA64 CPU kısmına, sıcaklık değerlerini görmeye girdiğimde olması ilgincime gitti olay. Bende düşük voltajdan olabilir diye düşünmüştüm lakin dediğim gibi garibime gitti hocam. Programı silince hiç hata almadım şu ana kadar.

Cinebench, prime95 gibi programlarla yaptığım OC işleminde herhangi bir hata almadım.
Net sonuç vermez. Kullanımda veren hatalar da mevcut. Servislere gidip sorun deyip gönderilen çok kart var o şekilde.

Net sonuç vermez. Kullanımda veren hatalar da mevcut. Servislere gidip sorun deyip gönderilen çok kart var o şekilde.
Anladim hocam, stabil bir voltaj vermeyi deneyeceğim. Olmazsa normal değerlerine geri çevireceğim.
Murat hocam, gozumden kacirdigim bir kac ince ayar olmus. Voltaj dalgalanmasi yuzunden aliyordum sanirim hatalari. Simdi AIDA ile cogu kez CPU kismina girip stres testi yaptim. Herhangi bir hata yok simdilik. Tesekkur ediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı