Bu testi yaparken görev yöneticisinden baktığımda ekran kartım da 72-75 dereceleri arasında sabitti. Ona da termal macun sürmem gerekir mi?İşlemcin 97 dereceye kadar çıkmış, hiç normal değil. Bakım zamanı gelmiş artık.
Laptopun içini açmışken ikisini de yenilemeni öneririm, zaten genellikle birlikte oluyor ikisinin de soğutma bloğu.Bu testi yaparken görev yöneticisinden baktığımda ekran kartım da 72-75 dereceleri arasında sabitti. Ona da termal macun sürmem gerekir mi?
Laptop değil hocam kasa benim.Laptopun içini açmışken ikisini de yenilemeni öneririm, zaten genellikle birlikte oluyor ikisinin de soğutma bloğu.
Tamamdır kusura bakma ben yanlış anlamışım, masaüstünde ekran kartının sıcaklığı iyiyse içini açmamanı öneririm. İşlemcinin macununu kesinlikle yenile ama!Laptop değil hocam kasa benim.
Teşekkürler hocam.Tamamdır kusura bakma ben yanlış anlamışım, masaüstünde ekran kartının sıcaklığı iyiyse içini açmamanı öneririm. İşlemcinin macununu kesinlikle yenile ama!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.