Aida64 Sistem Stabilite Testi kaç dakika sürmeli ?

Daha fazla  
Meslek
.
İyi akşamlar...

Yeni PC aldım ve şimdi Aida64 ile Sistem Stabilite testi yapıyorum...

1- Bu program bilgisayarımın aşırı yükte çıkacağı max. sıcaklıklar hakkında bilgi verir mi?
2- Test kaç dakika sürmeli (şu an 25 DK oldu ve 10 dakikadır değerlerde değişiklik çok az)

Selamlar, ortalama olarak 30 dakika ile 1 saat yeterlidir. Sıcaklık değerleri donanıma göre değişir. Stok fan ile farklı, iyi bir soğutucu ile farklı olur. Ekran kartı içinde geçerlidir. Stok soğutuculu ekran kartı yada özel soğutmalı olarak. Test sonucunu buraya upload edin. Forum`da bulunan tüm forum sakinleri ile inceleriz.

Selamlar, ortalama olarak 30 dakika ile 1 saat yeterlidir. Sıcaklık değerleri donanıma göre değişir. Stok fan ile farklı, iyi bir soğutucu ile farklı olur. Ekran kartı içinde geçerlidir. Stok soğutuculu ekran kartı yada özel soğutmalı olarak. Test sonucunu buraya upload edin. Forum`da bulunan tüm forum sakinleri ile inceleriz.

Teşekkürler, yarın başka bir durumdan servise gideceğimden kasayı kutuladım ancak değerler 1 saat sonunda şu şekilde idi:
Aida64 Stability Test - 1 Saat
Anakart Max 37 derece (Msi 970a-g46)
Cpu Max 61 Derece (Amd Fx 6300)
Gpu Max 61 Derece (Asus GTX 760)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00