Herkese iyi Sosyaller, birkaç gündür mavi ekran alıyordum. Dosyalar burada. Umarım Herkese açık paylaşıldı. bilgisayar "Aidata Marka "All in One" tipinde yalnız hangi model olduğunu çözemedim. Sistem bilgilerini ekliyorum.
Burası ofis olduğu için aynı marka model 3 adet bilgisayar var diğerinde aynı sorun var. Ek olarak konuya 2. raporları ekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Forumda eskiden en hızlı bu konu çözülürdü.
Siz bakabilir misiniz. Çalışamaz olduk. @turko35408
@orhan yıldız Paylaştığınız minidump dosyaları biraz eski tarihli. 2. dosyanın en güncel olanını analiz ettiğimde Wi-Fi sorunu görünüyor. Wi-Fi sürücülerini güncelleyin ya da kaldırıp tekrar kurun.
İlk paylaştığınız minidump dosyasına ait PC'deki anakart marka/modeli nedir?
1. ve 2. Bilgisayarda aynı marka Aidata ALL IN ONE olarak geçiyor.
1. sistemdeki anakart H310I-D4
1. Sistem bilgisayar özellikleri ekran görüntüsü
2. sistemde ve 1.sistemdeki "mini dump" dosyaları en eskisi ocak/2025 tarihli.
Wifi sorunu varsa internet bağlantısını kablolu yapıyoruz Wifi açmasak veya Wifi güncelleme için Win11 videosu var mıdır?
2. Bilgisayarında Anakart ve sistem özellikleri görüntüsünü atıyorum. Birebir aynı diye satın almıştık.
Umarım bu görüntüler yeterli olur.
2 Sistemde de ani donmalar oluyor ve kilitleniyor beklesek belki mavi ekran gelecek yalnız hemen gelmeyince kapatıp açıyoruz. Bu durum çalışmalarımızı etkiliyor. Excel oto kayıt sürelerini düşürüyoruz yine de diğer çalışma dosyalarımız kayıt edilmeyince geri dönmek zorunda kalıyoruz. Sistemler yerli monitör olarak iyi duruyor ama sanırım diğer ekipmanlar kalitesiz veya düşük. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
@turko35408 wifi adabtörü takılı değil. Sadece İnternet güç kablosu ve klavye maus dongl takılı 2 PC içinde durum bu. 1.PC İçin Ufaktan elektriklenme gibi bir gözlemim var ama emin değilim.
1. PC Bugün 3kez mavi ekran yedi 3kezde mavi ekransız donma yaşadım. Kapatıp açtım. Tüm raporları ekliyorum değiştirilme tarihinden yenileri bulabilirsiniz sanırım. İlginiz için teşekkürler çözüm bulmaz isek 2 sene olmadan sistemi çöpe atacağız. Yazık olacak
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...