Connor7
Decapat
Daha fazla
Herkese selamlar. 18 yaşıma gireli 1-2 ay oldu ve bu yüzden kendime banka kartı açmak istiyorum. Yıllık aidat ücreti olmayan ve EFT/Havale ücreti bulunmayan bir kart tercih ederim. Önceden Papara ve inial gibi kartlar kullanıyordum fakat bu kartlarda Swift kodu yok, dolayısıyla yurt dışından para alamıyorum. Bu nedenle bir banka kartı açmak istiyorum. Hangi bankaları tavsiye edersiniz? Önerileriniz nedir?
Ek olarak, kredi kartıyla ilgilenmiyorum; banka kartı yeterli. Payoneer'den yaklaşık 300 euro çekmeyi planlıyorum, bu işlemde en düşük komisyonu hangi bankalar alıyor? Şu an kafamda Enpara, Garanti ve TEB seçenekleri var. İyi günler dilerim.
Ekstra olarak, telefonumda NFC özelliği yok. Kart için bilgileri girdikten sonra 2-3 gün içerisinde kurye ile kart geliyor. Bu sürecin nasıl işlediğini anlatırsanız sevinirim, bu konularda yeniyim.

Ek olarak, kredi kartıyla ilgilenmiyorum; banka kartı yeterli. Payoneer'den yaklaşık 300 euro çekmeyi planlıyorum, bu işlemde en düşük komisyonu hangi bankalar alıyor? Şu an kafamda Enpara, Garanti ve TEB seçenekleri var. İyi günler dilerim.
Ekstra olarak, telefonumda NFC özelliği yok. Kart için bilgileri girdikten sonra 2-3 gün içerisinde kurye ile kart geliyor. Bu sürecin nasıl işlediğini anlatırsanız sevinirim, bu konularda yeniyim.
Son düzenleyen: Moderatör: