Aidatı olamayan banka kartı önerisi

Connor7

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. 18 yaşıma gireli 1-2 ay oldu ve bu yüzden kendime banka kartı açmak istiyorum. Yıllık aidat ücreti olmayan ve EFT/Havale ücreti bulunmayan bir kart tercih ederim. Önceden Papara ve inial gibi kartlar kullanıyordum fakat bu kartlarda Swift kodu yok, dolayısıyla yurt dışından para alamıyorum. Bu nedenle bir banka kartı açmak istiyorum. Hangi bankaları tavsiye edersiniz? Önerileriniz nedir?

Ek olarak, kredi kartıyla ilgilenmiyorum; banka kartı yeterli. Payoneer'den yaklaşık 300 euro çekmeyi planlıyorum, bu işlemde en düşük komisyonu hangi bankalar alıyor? Şu an kafamda Enpara, Garanti ve TEB seçenekleri var. İyi günler dilerim.

Ekstra olarak, telefonumda NFC özelliği yok. Kart için bilgileri girdikten sonra 2-3 gün içerisinde kurye ile kart geliyor. Bu sürecin nasıl işlediğini anlatırsanız sevinirim, bu konularda yeniyim.
:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Enpara net bir şekilde hiç bir komisyonu yok ve yıllardır ben de para kart olarak kullanıyorum. Kredi kartı ve benzeri başka bir şeye ihtiyacın olduğunda, farklı bankalardan da hesap açarsın. Tek bankada hesabın olacak diye bir zorunluluk yok.

Enpara net bir şekilde hiçbir komisyonu yok ve yıllardır ben de para kart olarak kullanıyorum. Kredi kartı ve benzeri başka bir şeye ihtiyacın olduğunda, farklı bankalardan da hesap açarsın. Tek bankada hesabın olacak diye bir zorunluluk yok.

Merhaba yardım ettiğin için teşekkür ederim ama aklımda 2 3 soru daha var Enpara QNB finansbanka mı bağlıydı? Çünkü Payoneer'e kayıt olurken banka ismi olarak yazmam lazım Enpara'yı mı yoksa QNB finası mı yazmam lazım acaba? + Swift koduda fnnbtrısxxx sanırım yanlış bilmiyorsam

Merhaba yardım ettiğin için teşekkür ederim ama aklımda 2 3 soru daha var Enpara QNB finansbanka mı bağlıydı? Çünkü Payoneer'e kayıt olurken banka ismi olarak yazmam lazım Enpara'yı mı yoksa QNB finası mı yazmam lazım acaba? + Swift koduda fnnbtrısxxx sanırım yanlış bilmiyorsam
Finans'a bağlı. Swift koduda FNNBTRISXXX. Evet. Payoneer kullanmadığımdan ekstra bir aşama varsa bilmiyorum, bakman lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı